Μαύρος Γάτος

Απο ώρα σε ώρα αναμένεται ανακοίνωση του προέδρου του Ε.Ε.Α για την εξαγγελία Μητσοτάκη!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ι. Χατζηθεοδοσίου: δεν θεωρεί δίκαιη την επιβολή του ίδιου ποσοστού φόρου στα μερίσματα των επιχειρήσεων!!!! Απο ώρα σε ώρα αναμένεται ανακοίνωση του προέδρου του Ε.Ε.Α για την εξαγγελία Μητσοτάκη!

Από ώρα σε ώρα αναμένεται η ανακοίνωση του προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου σχετικά με την επιτυχή κατάληξη των πιέσεων που ασκούσε όλο αυτό το διάστημα προς την κυβέρνηση σχετικά με τα μέτρα που πρέπει να λάβει προκειμένου να δώσει κίνητρα για την ασφάλιση των κατοικιών έναντι φυσικών καταστροφών.

Στο σύντομο κείμενο που αναμένουμε ο κ. Χατζηθεοδοσίου θα περιγράφει όλες τις ενέργειες στις οποίες προχώρησε σε τοπικό αλλα και πανευρωπαϊκό επίπεδο (ευρωβουλευτές καθώς και βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου) προκειμένου να δοθούν εκπτώσεις στους πολίτες για την ασφάλιση των ακινήτων τους.

Λογικά θα “κλείνει” το άρθρο λέγοντας πως “είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η κυβέρνηση ακούει τις προτάσεις του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών” αλλα “έχει ακόμη πολύ δουλειά να γίνει”

Όπως συνηθίζεται, η ανακοίνωση θα αναρτηθεί στο εργαλείο προβολής του προέδρου , το insurance-eea.gr.

Αναμένουμε άυπνοι και με μεγάλη αγωνία.

 

*To κείμενο είναι χιουμοριστικό και δεν έχει καμία πρόθεση να προσβάλει κάποιον

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Δημήτρης Γαβαλάκης Πριν από ενάμιση χρόνο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας εκπονήσαμε μία ενδιαφέρουσα έρευνα για τις επιχειρήσεις – μέλη μας. Η έρευνα διενεργήθηκε από την εταιρεία Pulse σε δείγμα 500 επιχειρήσεων της Αθήνας.

Θέλετε να μάθετε για την ασφάλιση επιχειρήσεων στην χώρα μας; Ο Δημήτρης Γαβαλάκης μας ενημερώνει!!

Πριν από ενάμιση χρόνο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας εκπονήσαμε μία ενδιαφέρουσα έρευνα για τις επιχειρήσεις – μέλη μας. Η έρευνα διενεργήθηκε