Δήμητρα Λύχρου: Φυγή απο το παρελθόν και ότι απαξίωσε το επάγγελμα! ΣΩΣΤΑ ΚΥΡΙΑ ΛΥΧΡΟΥ!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Το είδαμε και αυτό!

Η Δήμητρα Λύχρου, η πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ με τα λιγοστά μέλη και την ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ απόφαση να αποχωρήσει απο την ΠΟΑΔ με συνέντευξη που έδωσε στο εργαλείο επικοινωνίας του προέδρου του Ε.Ε.Α , το insurance-eea.gr μιλάει για…..ΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!!!!

 

Αυτή τη φορά θα συμφωνήσουμε κυρία Λύχρου! 

ΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ –  

Εμείς θα συμπληρώσουμε όχι μόνο ΦΥΓΗ αλλά ΑΠΟ-ΦΥΓΗ επιλογής ΜΗ ειδικών ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΝΟΜΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ!

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι η προσαρμογή της IDD στο Εθνικό Δίκαιο , κατά κοινή ομολογία του κλάδου, έφερε τεράστια αναστάτωση και μεγάλη λειτουργική επιβάρυνση στην αγορά ειδικά με την εισαγωγή της απαγόρευσης της συνεργασίας πρακτόρων – μεσιτών αλλά και την παράλογη γραφειοκρατική αντιμετώπιση σε σημεία εθνικών επιλογών όπως πχ την εξειδικευμένη συμβουλή σε όλα ανεξαρτήτως τα ασφαλιστικά προϊόντα – ακόμα και σε αυτή της υποχρεωτικής εκ του νόμου ασφάλισης!

Και βέβαια, να θυμίσουμε πως Τα Μέλη της ΕΑΔΕ κ.κ. Δήμητρα-Ιωάννα Λύχρου και Δημήτρης Γαβαλάκης, ορίστηκαν με την υπ αρίθμ. 491/2017/Χ.Π.461 απόφαση του Υπουργού Οικονομικών ως Τακτικό και Αναπληρωματικό Μέλος στην Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή για την ενσωμάτωση της Οδηγίας 2016/97/ΕΕ στην εθνική νομοθεσία.

ΦΥΓΗ ΛΟΙΠΟΝ. ΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!

Στο εργαλείο προβολής του προέδρου του E.E.A μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξη της Δ.Λ. 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Η μελέτη του ΕΙΑΣ για τις υποχρεωτικές ασφαλίσεις και η λανθασμένη αναφορά πηγών…..           

Διαβάσαμε προ ημερών για την «εμπεριστατωμένη μελέτη έρευνα κατόπιν ενδιαφέροντος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών και αφορά