Απόφαση σταθμός: Κάθε 30 χρόνια οι εκλογές στα επιμελητήρια

Facebook
Twitter
LinkedIn
εκλογές

Απόφαση σταθμό αποτελεί η ψήφιση νόμου στην Βουλή των Ελλήνων που προβλέπει την διεξαγωγή εκλογών κάθε 30 χρόνια στα επιμελητήρια της χώρας!

Συγκεκριμένα έπειτα από πολύμηνη συζήτηση, διατυπώθηκε η άποψη πως, αφού κάθε τρείς και λίγο μεταφέρεται η ημερομηνία για τις εκλογές, καλό θα ήταν να επιμηκυνθεί η θητεία.

Επιπλέον πληροφορίες αναφέρουν πως γνωστό πρόσωπο με πολυετή θητεία στη διοίκηση μεγάλου επιμελητηρίου, νιώθει «περίεργα» που κάποια στιγμή θα πρέπει να δώσει την «σκυτάλη» στον επόμενο και θα χάσει την δημοσιότητα που απολάμβανε.

Ασκώντας πιέσεις σε κυβερνητικούς παράγοντες, αυτό το “πρόσωπο” διασφαλίζει τη θέση του με την συγκεκριμένη νομοθεσία για καμιά 40ρια χρόνια επιπλέον στο «τιμόνι» του επιμελητηρίου.

Ήδη υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις από παρατάξεις της αντιπολίτευσης για την συγκεκριμένη διάταξη.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Τί είναι τελικά η τεχνητή νοημοσύνη και τι ρόλο παίζει στην κυβερνοασφάλεια

Έχετε σκεφτεί ποτέ πώς χρησιμοποιούν οι κυβερνοεγκληματίες την τεχνητή νοημοσύνη ή ακόμα και οι ομάδες που υπερασπίζονται την ασφάλειά μας στην κυβερνοασφάλεια;

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν