Μαύρος Γάτος

Απόφαση σταθμός: Κάθε 30 χρόνια οι εκλογές στα επιμελητήρια

Facebook
Twitter
LinkedIn
εκλογές

Απόφαση σταθμό αποτελεί η ψήφιση νόμου στην Βουλή των Ελλήνων που προβλέπει την διεξαγωγή εκλογών κάθε 30 χρόνια στα επιμελητήρια της χώρας!

Συγκεκριμένα έπειτα από πολύμηνη συζήτηση, διατυπώθηκε η άποψη πως, αφού κάθε τρείς και λίγο μεταφέρεται η ημερομηνία για τις εκλογές, καλό θα ήταν να επιμηκυνθεί η θητεία.

Επιπλέον πληροφορίες αναφέρουν πως γνωστό πρόσωπο με πολυετή θητεία στη διοίκηση μεγάλου επιμελητηρίου, νιώθει «περίεργα» που κάποια στιγμή θα πρέπει να δώσει την «σκυτάλη» στον επόμενο και θα χάσει την δημοσιότητα που απολάμβανε.

Ασκώντας πιέσεις σε κυβερνητικούς παράγοντες, αυτό το “πρόσωπο” διασφαλίζει τη θέση του με την συγκεκριμένη νομοθεσία για καμιά 40ρια χρόνια επιπλέον στο «τιμόνι» του επιμελητηρίου.

Ήδη υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις από παρατάξεις της αντιπολίτευσης για την συγκεκριμένη διάταξη.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Δημήτρης Γαβαλάκης Πριν από ενάμιση χρόνο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας εκπονήσαμε μία ενδιαφέρουσα έρευνα για τις επιχειρήσεις – μέλη μας. Η έρευνα διενεργήθηκε από την εταιρεία Pulse σε δείγμα 500 επιχειρήσεων της Αθήνας.

Θέλετε να μάθετε για την ασφάλιση επιχειρήσεων στην χώρα μας; Ο Δημήτρης Γαβαλάκης μας ενημερώνει!!

Πριν από ενάμιση χρόνο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας εκπονήσαμε μία ενδιαφέρουσα έρευνα για τις επιχειρήσεις – μέλη μας. Η έρευνα διενεργήθηκε