Μαύρος Γάτος

ΕΚΤΑΚΤΟ: To E.E.A δεν προσκάλεσε τον ΠΣΑΣ στην “ανοιχτή συζήτηση” με Πολιτικούς και επιφανείς εκπροσώπους Ασφαλιστικών Εταιρειών για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.!!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ανακρίβειες τα λεγόμενα της Δ. Λύχρου σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΣΑΣ! Άκομψη και προσβλητική – αλλα όχι μην αναμενόμενη - η κίνηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του προέδρου Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου καθώς και του Γενικού Γραμματέα κ. Δημήτρη Γαβαλάκη να μην προσκαλέσουν το Δ.Σ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στην εξαιρετικά σημαντική «ανοιχτή συζήτηση που θα λάβει χώρα στις 8 Μαΐου 2023 στο Αμφιθέατρο της Εθνικής Πινακοθήκης.

Άκομψη και προσβλητική – αλλα όχι μην αναμενόμενη – η κίνηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του προέδρου Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου καθώς και του Γενικού Γραμματέα κ. Δημήτρη Γαβαλάκη να μην προσκαλέσουν το Δ.Σ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στην εξαιρετικά σημαντική «ανοιχτή συζήτηση που θα λάβει χώρα στις 8 Μαΐου 2023 στο Αμφιθέατρο της Εθνικής Πινακοθήκης.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως στην εκδήλωση προσκλήθηκαν ΕΣΑΠΕ και ΣΕΜΑ ενώ το σωματείο που μετρά πιά εκατοντάδες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές μέλη δεν συμμετέχει!

Προφανώς κάποιοι ενοχλήθηκαν από την θετική αλλαγή πορείας του ΠΣΑΣ καθώς και από το ΜΗ κουκούλωμα του γνωστού σκανδάλου με την υπεξαίρεση δεκάδων χιλιάδων ευρώ, το οποίο έχει επικυρωθεί και από το αντίστοιχο πόρισμα του ορκωτού λογιστή.

Ο Μαύρος Γάτος θέτει κάποια πολύ σημαντικά ερωτήματα και αναμένει απαντήσεις από τους αρμόδιους

  • Ποιος έδωσε εντολή να μην προσκληθεί το ΔΣ του ΠΣΑΣ;
  • Υπάρχει κάποια επιστολή που έχει ζητηθεί από τον ΠΣΑΣ να συνταχθεί για να ξελασπώσει συγκεκριμένο άτομο από οικονομικά σκάνδαλα αλλα ο ΠΣΑΣ δεν δέχεται να την υπογράψει;
  • Εχει γίνει κάποιου είδους «προειδοποίηση» προς τον ΠΣΑΣ για…..διακοπή χρηματοδότησης από το Ε.Ε.Α, τη στιγμή που όλα τα σωματεία και οι φορείς στηρίζονται οικονομικά;

Και τέλος κλείνουμε με το γνωστό αλλα…σημαντικό ερώτημα.

Τί έγιναν τα τιμολόγια και τα Δελτία αποστολής εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ΡΥΖΙΟΥ καθώς και τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ τα οποία ποτέ δεν…..κατατέθηκαν στα ταμεία του ΠΣΑΣ;

Κύριε Γαβαλάκη, ΓΕΝΙΚΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ Ε.Ε.Α, στείλτε άμεσα και όχι αργότερα από την αυριανή ημέρα πρόσκληση στον ΠΣΑΣ προκειμένου να συμμετάσχει στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση που διοργανώνετε.

Λάθη κάνουμε όλοι, αρκεί να τα διορθώνουμε, οπότε,
ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ……………ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ!

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο