Η Εθνική Ασφαλιστική δεν εξαιρεί την πανδημία από τους όρους των συμβολαίων της

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η Εθνική Ασφαλιστική Ενημερώνει τους ασφαλισμένους της για τα μέτρα σχετικά με τον Κορωνοϊό.

Επειδή ο μαύρος γάτος διαβάζει διάφορες ανακρίβειες δεξιά αριστερά σας παρουσιάζουμε παρακάτω αυτούσια την επιστολή της Εθνικής Ασφαλιστικής σε πελάτες και συνεργάτες.

Ημερομηνία: 18/3/2020

Αγαπητοί ασφαλισμένοι,

Για πρώτη φορά ο σύγχρονος κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια πρωτόγνωρη κατάσταση, έναν πρωτοεμφανιζόμενο ιό για τον οποίο η παγκόσμια ιατρική κοινότητα δίνει σκληρή μάχη με τον χρόνο για την αντιμετώπιση του.
Η Εθνική ασφαλιστική, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, παρακολουθεί τις εξελίξεις και προετοιμάζεται για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κρίσης.

Πρωταρχικό μέλημα όλων μας στην Εθνική Ασφαλιστική είναι η υγεία και η ασφάλεια των ανθρώπων μας, των ασφαλισμένων μας, των συνεργατών μας καθώς και των οικογενειών τους. Σε αυτό το πλαίσιο, η Εταιρεία λαμβάνει διαρκώς όλα τα απαραίτητα μέτρα σε πλήρη ευθυγράμμιση με τη ροή των οδηγιών του Ε.Ο.Δ.Υ., ώστε να διασφαλίζεται όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτα η συνέχιση των λειτουργιών της.

Σκοπός όλων μας είναι η πιστή εφαρμογή του βασικού μέτρου «Μένουμε Σπίτι και δεν βγαίνουμε έξω παρά μόνο για τα απαραίτητα, ειδικά οι ευπαθείς ομάδες και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία».
Σ’ αυτό το πλαίσιο, έχουμε ήδη ενεργοποιήσει τη διαδικασία απομακρυσμένης εργασίας και ενθαρρύνουμε τη μείωση ροής συναλλασσόμενων – συνεργατών και ασφαλισμένων – προς τα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρείας.

Σας συστήνουμε επίσης να επικοινωνείτε με τα κεντρικά γραφεία μας, μέσω τηλεφωνικού κέντρου και στα τηλέφωνα 18189 ή στο +302130318189 αν βρίσκεστε στο εξωτερικό, ή μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας μας https://www.ethniki-asfalistiki.gr/ καθώς και στη σελίδα της εταιρείας μας στο Facebook.

Τα ηλεκτρονικά μέσα της εταιρείας μας καθώς και το τηλεφωνικό κέντρο, μπορούν να προσφέρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και να σας κατευθύνουν ανάλογα με το αίτημά σας, λειτουργώντας με ευθύνη για την ατομική και συλλογική προστασία και ασφάλειά σας.

Θα θέλαμε επίσης να διευκρινίσουμε ότι, ακόμη και στην τρέχουσα συγκυρία, δεν εξαιρείται η πανδημία από τους όρους των συμβολαίων μας (Ζωής και Υγείας, Ατομικών και Ομαδικών).

Ακόμη και σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες, θα συνεχίσουμε να ενεργούμε με γνώμονα την ευθύνη προς τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας. Η Εθνική Ασφαλιστική πάντα στεκόταν δίπλα στην ελληνική κοινωνία, σε κάθε δύσκολη στιγμή και θα το κάνει και πάλι.

Είμαστε εδώ για εσάς και όλοι μαζί για το κοινό καλό.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Real Estate Business από Μεγάλο Επιμελητήριο!

Μεγάλο Επιμελητήριο της χώρας υπέγραψε για αγορά οικοπέδου αξίας 7.000.000 !! Με τα χρήματα των μελών του βεβαίως! Και αυτό συμβαίνει όταν

Μεγάλη προσέλευση αναμένεται στην αυριανή εκδήλωση του Σ.Δ.Α.Ε στη Θεσσαλονίκη!

Ενημερωτική εκδήλωση για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της στην καθημερινότητα των πολιτών διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Ν. Θεσσαλονίκης (ΣΔΑΕ) Η