Η Eurolife FFH επαναφέρει το μηχανισμό της τηλεργασίας

Facebook
Twitter
LinkedIn

Μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις της Κυβέρνησης και με πλήρη συναίσθηση της κατάστασης που εξελίσσεται το τελευταίο διάστημα, η Eurolife FFH ενημερώνει τα Δίκτυα πωλήσεών της ότι από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 και μέχρι νεότερης, επαναφέρεται ακόμη πιο εντατικά και για καθαρά προληπτικούς λόγους, ο μηχανισμός τηλεργασίας (work-from-home), ωστόσο, συνεχίζεται απρόσκοπτα η εξυπηρέτησή τους.

Επιδίωξη της εταιρίας είναι, ακολουθώντας τα μέτρα προστασίας και πρόληψης βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ, να συμβάλλει από την πλευρά της στον περιορισμό της διασποράς του ιού, προστατεύοντας παράλληλα την υγεία όλων των εργαζόμενων, συνεργατών και πελατών της.

Έτσι, υπενθυμίζει κάποια από τα μέτρα, τα οποία είχε θέση σε εφαρμογή από τον Μάρτιο με στόχο να διασφαλίσει την ομαλή και χωρίς εμπόδια συνεργασία.

Πιο συγκεκριμένα:

1. Το Eurolife Partners αποτελεί το βασικό μέσο συμπλήρωσης και υποβολής αιτήσεων ασφάλισης προϊόντων Ζωής και Υγείας.

2. Οι αιτήσεις εξαγορών και ακυρώσεων για τα ατομικά ασφαλιστήρια όσο και τις αιτήσεις ασφάλισης και τροποποιήσεις για τα ομαδικά ασφαλιστήρια μπορούν να αποσταλούν σε ψηφιοποιημένη μορφή (σκαναρισμένα έγγραφα) μαζί με τα συνοδευτικά δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση του επιχειρηματικού συνεργάτη. Οι εκδοθείσες τροποποιήσεις εξακολουθούν να προωθούνται ηλεκτρονικά.

3. Πλην των προαναφερόμενων, η αποστολή ειδοποιήσεων και ασφαλιστηρίων προς τους πελάτες θα συνεχιστεί με τους ίδιους τρόπους.

4. Υπενθυμίζεται η δυνατότητα αξιοποίησης της ιστοσελίδας του www.gov.gr για τη δημιουργία ηλεκτρονικής Υπεύθυνης Δήλωσης, η οποία έχει την ίδια ισχύ με τη βεβαίωση γνήσιου υπογραφής. Με την ταυτόχρονη χρήση πρότυπων κειμένων που δημιούργησε η εταιρία, διευκολύνεται η επικοινωνία ασφαλιστών-πελατών.

5. O διακανονισμός των ζημιών και η καταβολή των αποζημιώσεων όλων των κλάδων συνεχίζεται αδιάλειπτα και η απόδοση των ποσών προς τους δικαιούχους γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Η Eurolife FFH διαβεβαιώνει ότι βρίσκεται στο πλευρό των συνεργατών και εργαζομένων της, πάντα με κριτήριο την καλύτερη δική τους ασφάλεια και εξυπηρέτηση. Παραμένει κοντά τους και είναι στη διάθεσή τους για να συνδράμει στις δικές τους προσπάθειες εφαρμογής των νέων προληπτικών μέτρων, προς όφελος όλων, προσωπικού, συνεργατών και πελατών, διατηρώντας ανοικτή την επικοινωνία μαζί τους.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν