Μαρία Δημητριάδη: Θα προάγω ένα περιβάλλον που θα ενθαρρύνει την επιχειρηματικότητα στην Αθήνα!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ετσι έγραψε η Μαρία Δημητριάδη, πρόεδρος του ΣΠΑΤΕ στα social media.

Αναδημοσιεύουμε απο το insurance-eea.gr 

Η πρόεδρος του ΣΠΑΤΕ κ. Μαρία Δημητριάδη μέσω των social media έκανε γνωστό ότι εντάσσεται στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη και θέτει υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές ως δημοτική σύμβουλος στον συνδυασμό “ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ”. Στην ανάρτησή της, μιλά για σχέδιο ανάδειξης της ασφάλισης και του ασφαλιστή το οποίο θέλει να προωθήσει ως προσωπική της συμβολή και παρέμβαση στον κλάδο και στα κοινά.  Ακόμα αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:
“Αγαπημένοι Φίλοι. Κάποιοι από εσάς ήδη το γνωρίζετε για όσους δεν το γνωρίζετε όμως θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την απόφαση μου να αποδεχτώ την πρόσκληση του Κώστα Μπακογιάννη να ενταχθώ στην ομάδα “ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ” και να συμμετέχω στις φετινές  εκλογές του Δήμου Αθηναίων ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό “ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ” !
Κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί γιατί αποδέχθηκα αυτήν  την πρόσκληση; Στόχος και πρωταρχική μου δέσμευση μεταξύ άλλων να προάγω ένα περιβάλλον που θα ενθαρρύνει την επιχειρηματικότητα, την οικονομική ανάπτυξη και την καινοτομία στην αγαπημένη μας πόλη, την Αθήνα.
Τα κοινά άλλωστε από το 2004 αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητας μου καθώς πιστεύω βαθιά ότι έχουμε την δυνατότητα με τις πράξεις μας τόσο ως Πολίτες όσο  και ως Επιχειρηματίες να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση υγιών συνθηκών τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο με στόχο να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.
Λόγω της δραστηριοποίησης μου από το 1984 στον Ασφαλιστικό Κλάδο αλλά και της ενασχόλησης μου με τα κοινά του Κλάδου, είμαι σε θέση να γνωρίζω τις παρεμβάσεις που είναι απαραίτητες να γίνουν για την διαμόρφωση και την ενίσχυση της ασφαλιστικής κουλτούρας και κατ’ επέκταση την ανάπτυξη του επαγγέλματος του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή.
Μια από τις προτεραιότητες μου λοιπόν είναι να υποβάλω προς την Δημοτική αρχή σχέδιο δράσης με στοχευμένες ενέργειες ώστε οι συμπολίτες μου να γνωρίσουν την αξία της ασφάλισης και τα ωφελήματα της και αντίστοιχα οι Φορείς της Πολιτείας να κατανοήσουν την ανάγκη να επενδύσουν στην εδραίωση και την ενίσχυση της Ασφαλιστικής κουλτούρας.
Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Ασφαλιστικός Κλάδος ανήκει στους τομείς όπου η δραστηριότητα και η ανάπτυξη τους αφήνουν σημαντικό κοινωνικό και επιχειρηματικό αποτύπωμα.
Θα ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να με εμπιστευτείτε και να μου δώσετε την ευκαιρία να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για την πόλη μας την Αθήνα, την πόλη που γεννηθήκαμε, κατοικούμε και αγαπάμε”.

Ο mavrosgatos.gr εύχεται εκ νέου……ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν