Με μεγάλη συμμετοχή η 1η Διαδικτυακή Συνάντηση του ΣΠΑΤΕ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 στις 16.00 μμ. , πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η 1η Διαδικτυακή Συνάντηση των Μελών του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ν. Αττικής (ΣΠΑΤΕ). Στην συνάντηση που διήρκησε δύο και πλέον ώρες, συμμετείχαν άνω των 50 Μελών του ιστορικού Συλλόγου της Αττικής τα οποία αντήλλαξαν απόψεις για την μελλοντική πορεία καθώς και για τα τρέχοντα προβλήματα που απασχολούν τους Επαγγελματίες του χώρου κατά την δύσκολη περίοδο της υγειονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα.

Την 1η Διαδικτυακή Συνάντηση προλόγισε η Πρόεδρος του ΣΠΑΤΕ κα. Δημητριάδη, η οποία ανέλυσε τις δράσεις που έχει προγραμματίσει ο Σύλλογος για την υποστήριξη των Μελών του για το επόμενο έτος, τονίζοντας ότι στις δύσκολες εποχές που διανύει ο Κλάδος, ο ΣΠΑΤΕ είναι παρόν στις εξελίξεις για να στηρίζει και να υποστηρίζει τα συμφέροντα των Μελών του ενώπιων όλων των αρμοδίων φορέων, σε συστηματική συνεργασία με την ΠΟΑΔ αλλά και το ΕΕΑ. Ακολούθησε η τοποθέτηση της κας. Μεταξά , Γεν. Γραμματέως του ΣΠΑΤΕ, η οποία παρουσίασε τα πεπραγμένα του Συλλόγου για το 2020 , δίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στις ενέργειες ΣΠΑΤΕ αναφορικά με σημαντικά θέματα που ταλάνισαν τον Κλάδο το 2020 και σχετίζονταν με τα Μέτρα Στήριξης της Πολιτείας προς τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές την τροπολογία για τις αυξήσεις ασφαλίστρων κλάδου υγείας κλπ.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο κ. Κατσαϊδώνης, ιδρυτής της PK Data, ο οποίος ανέλυσε τα επόμενα βήματα της ψηφιακής αναβάθμισης για τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές καθώς και η κα. Χαμπάκη, Τεχνικός Σύμβουλος του ΣΠΑΤΕ , η οποία αναφέρθηκε στους δύο οδηγούς που ο ΣΠΑΤΕ προετοίμασε και διένειμε στα Μέλη του, με θεματολογία το Κανονιστικό Πλαίσιο για την Διανομή Ασφαλιστικών Προϊόντων και τον Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Τέλος, ο Ειδικός Γραμματέας του Συλλόγου κ. Χατζηγεωργάκης ανέλυσε την φιλανθρωπική δράση του Συλλόγου για την χρονιά που πέρασε , καθώς και την κοινωνική δράση που θα ολοκληρωθεί στο τέλος Δεκεμβρίου 2020, για την στήριξη των παιδιών με κινητική αναπηρία και νεύρο-αναπτυξιακά προβλήματα.

Την 1η Διαδικτυακή Συνάντηση συντόνισε ο κ. Ζόμπολας , Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΤΕ.

Ο ΣΠΑΤΕ ανανέωσε το διαδικτυακό του ραντεβού για τον μήνα Δεκέμβριο 2020, εγκαινιάζοντας μια καινούργια σειρά διαδικτυακών συναντήσεων με τα Μέλη του και επίσημους προσκεκλημένους εκπροσώπους Ασφαλιστικών Εταιριών.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν