Είναι μία υπόθεση που ο mavrosgatos ψάχνει εδώ και καιρό.
Ολα τα στοιχεία δείχνουν πως μεγάλο επιμελητήριο της χώρας εμπλέκεται σε απάτη χιλιάδων ευρώ τα οποία μετέφερε παρανόμως στο ταμείο ενός σωματείο διαμεσολαβητών προκειμένου να τα εισπράξει μετέπειτα πρώην (πιά) μέλος του τότε ΔΣ.
Η σχέση του πρώην γνωστού μέλους ΔΣ του εν λόγω σωματείου είναι τόσο στενή με τον συγκεκριμένο άνθρωπο του επιμελητηρίου που το επόμενο διάστημα πρόκειται να ανακοινωθεί και η συνεργασία τους για εκπαιδευτικά προγράμματα.
Αυτός είναι και ο λόγος που το εν λόγω σωματείο ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ για συγκεκριμένο θέμα και δέν κάνει τις ΠΡΕΠΟΥΣΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ διότι με αυτό τον τρόπο ΘΑ ΔΩΣΕΙ τον συγκεκριμένο τύπου απο το εμπλεκόμενο επιμελητήριο.
Ο mavrosgatos.gr είναι λίγο πρίν καταφέρει να εξασφαλίσει τα εν λόγω επιβαρυντικά έγγραφα και να τα βγάλει στη φόρα.
Αντιλαμβάνεστε πως αν βγάζαμε στη φόρα (ακόμη ένα) σκανδαλάκι – χωρίς πολύ συγκεκριμένα στοιχεία- θα “τρώγαμε” ακόμη μία αγωγή από αυτούς που έχουν ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. (χρειάζεται να πούμε περισσότερα?)
Μέχρι τότε, σκεφτείτε ποιο μπορεί να είναι το επιμελητήριο και ποιο το σωματείο. (μή μας παραπονεθείτε πως σας βάζουμε δύσκολα!!)
ΝΙΑΟΥ