Μήνυμα Σ.Δ.Α.Ε. για τις εξελίξεις λόγω της εξάπλωσης του COVID – 19

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τις τελευταίες ημέρες η χώρα μας διανύει μία πρωτοφανή κατάσταση μετά την ανακοίνωση των αυστηρών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού COVID-19.

O Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών (Σ.Δ.Α.Ε) με αίσθημα ευθύνης και πλήρους επίγνωσης της κρισιμότητας της παρούσας κατάστασης αλλά και σε μια προσπάθεια περιορισμού των αρνητικών συνεπειών που θα επιφέρει στους επαγγελματίες του κλάδου, προτείνει τα ακόλουθα βήματα:

Πρωτίστως, προέχει η προστασία και η ασφάλειά σας και των εργαζομένων σας. Λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας όλων, όπως αυτά προτείνονται από τον ΕΟΔΥ στις επαφές σας με το κοινό και τους συναδέλφους.

Τοποθετήστε στην είσοδο των γραφείων σας αντισηπτικό ή υγρά μαντιλάκια για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.

Εξυπηρετήστε έναν πελάτη μόνο στον ίδιο χώρο και τηρήστε τις προτεινόμενες αποστάσεις.

Αν το κρίνετε σκόπιμο περιορίστε την πρόσβαση πελατών στα γραφεία σας και αν είναι εφικτό δείτε τους πελάτες σας με ραντεβού.

Αερίζετε τους χώρους του γραφείου σας συχνά.

Ενεργοποιήστε τη διαδικασία εργασίας από το σπίτι, εάν υπάρχουν οι προβλεπόμενες υποδομές στην επιχείρηση σας.

Ενημερώστε τους πελάτες σας για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να επικοινωνούν με την επιχείρηση σας και αναρτήστε στην ιστοσελίδα σας τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης.

Ενημερώστε τους πελάτες σας πως μπορούν να κάνουν συναλλαγές με την επιχείρηση σας μέσω web banking.

Αποστείλετε όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια και τα σχετικά έντυπα ηλεκτρονικά.

Επειδή κάποιοι εργαζόμενοι ενδέχεται να λείπουν με άδεια ειδικού σκοπού, προβλέψτε για την ανάθεση των καθηκόντων τους και υπολογίστε την οικονομική επίπτωση σε βάθος χρόνου για την επιχείρηση σας.

Ο Σ.Δ.Α.Ε. βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με την Π.Ο.Α.Δ. και με όλους του αρμόδιους θεσμικούς φορείς, προκειμένου να διασφαλίσει τις όσο το δυνατό χαμηλότερες επιπτώσεις αυτής της κρίσιμης περίστασης στον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Κυρίες και Κύριοι,

Κανένας μα δεν μπορεί να γνωρίζει τι μας επιφυλάσσει το μέλλον των επομένων κρίσιμων εβδομάδων. Ευχόμαστε, η ασφαλιστική διαμεσολάβηση με δύναμη ψυχής να αντιμετωπίσει και αυτή την πρόκληση, με όσο το δυνατόν μικρότερες απώλειες. Μέχρι τότε, προέχει η υγεία και η ασφάλειά σας, των υπαλλήλων σας και των οικογενειών σας.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ του Σ.Δ.Α.Ε.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Real Estate Business από Μεγάλο Επιμελητήριο!

Μεγάλο Επιμελητήριο της χώρας υπέγραψε για αγορά οικοπέδου αξίας 7.000.000 !! Με τα χρήματα των μελών του βεβαίως! Και αυτό συμβαίνει όταν

Μεγάλη προσέλευση αναμένεται στην αυριανή εκδήλωση του Σ.Δ.Α.Ε στη Θεσσαλονίκη!

Ενημερωτική εκδήλωση για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της στην καθημερινότητα των πολιτών διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Ν. Θεσσαλονίκης (ΣΔΑΕ) Η