Ο Σ.Δ.Α.Ε εγκαινιάζει δυναμικά το 2021!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της πρώτης διαδικτυακής εκδήλωσης για το 2021 του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Ν. Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση την οποία συντόνισε ο κ. Βασίλης Πανίδης, μέλος ΔΣ και ταμίας του Συνδέσμου, παρακολούθησαν περί τους 400 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, καθώς και μέλη σωματείων από όλη την Ελλάδα.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο πρόεδρος του συνδέσμου κ. Αριστείδης Βασιλειάδης έκανε τον απολογισμό του έτους που πέρασε και μεταξύ άλλων ανακοίνωσε τη μη είσπραξη της συνδρομής για το 2020, λόγω των έκτακτων συνθηκών που διαμορφώθηκαν από την covid 19.

Έπειτα, η κα. Μυρτώ Χαμπάκη, επίτιμο μέλος του Συνδέσμου, παρουσίασε τον Νέο Κώδικα Ηθικής και Επαγγελματικής Δεοντολογίας μελών του Σ.Δ.Α.Ε, το κείμενο του οποίου επιμελήθηκε η ίδια σε συνεργασία με το Δ.Σ.

Ο Κώδικας Ηθικής και Επαγγελματικής Δεοντολογίας συντάχθηκε λαμβάνοντας ως βάση τα αρχικά του Συλλόγου, τα οποία με ένα έξυπνο λογοπαίγνιο δομούν τις βασικές του αρχές σε τέσσερις βασικούς άξονες:

Σ – Συνέπεια

Δ – Διαφάνεια

Α – Αξιοπιστία

Ε – Επαγγελματισμός

Ο Κώδικας Ηθικής και Επαγγελματικής Δεοντολογίας αποτυπώνει τις αξίες του Σ.Δ.Α.Ε και των μελών του σε σχέση με τη βέλτιστη παροχή των υπηρεσιών ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, την προσυμβατική ενημέρωση των πελατών και την αποφυγή χρήσης μεθόδων αθέμιτου ανταγωνισμού.

Σημαντική ήταν και η παρουσίαση των δύο προγραμμάτων ασφάλισης από τις εταιρείες ARAG και ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ με ιδιαίτερα χαμηλό ασφάλιστρο, αποκλειστικά για τα μέλη του Σ.Δ.Α.Ε

Aξίζει να αναφερθεί ότι την εκδήλωση χαιρέτησαν και τίμησαν με την παρουσία τους οι κ. Κυριάκος Μερελής, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Ε.Ε.Θ και Τάκης Μιχαλόπουλος, πρόεδρος ΠΟΑΔ.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συζήτηση μεταξύ των μελών του Δ.Σ και των συμμετεχόντων.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε μέρος της εκδήλωσης εδώ

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν