Ο Σύλλογος Ασφαλιστών του Βόλου ακόμη πιο ισχυρός!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Προσωπική επιτυχία της προέδρου του ΣΥΔΑΜ κας Άννας Τσιτσιγιάννη αποτελεί η απόφαση για την εγγραφή του συλλόγου των διαμεσολαβητών Ν. Μαγνησίας στην ΠΟΑΔ.  Προ ημερών ανακοινώθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών  η είσοδος του ΣΥΔΑΜ ως νέου μέλους στις τάξεις του μοναδικού δευτεροβάθμιου οργάνου εκπροσώπησης της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα. Ενός δευτεροβάθμιου σωματείου – λέει ο μαύρος γατούλης – που ακόμη δεν έχει καπελωθεί από τον Ερντογάν της ασφαλιστικής αγοράς. (ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε)

Για όσους δεν το γνωρίζουν αξίζει να αναφέρουμε πως ο ΣΥΔΑΜ είναι ένα σωματείο με πολύ μεγάλη ιστορία αλλά κυρίως με πλούσιο έργο που περιλαμβάνει δεκάδες εκδηλώσεις, συνέδρια και σεμινάρια για τα μέλη του. Τα τελευταία χρόνια η κα Αννα Τσιτσιγιάννη έχει την προεδρία και με προσωπικό αγώνα και χρόνο προσπαθεί για το καλύτερο και του συλλόγου αλλά και των μελών αυτού.

Είναι βέβαιο πως μαζί με την ΠΟΑΔ θα αποκτήσει ακόμη πιο μεγάλη δύναμη αλλά και εμπειρία στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών του Βόλου και εν γένει του Ν. Μαγνησίας.

Πολλά συγχαρητήρια στον Σύλλογο του Βόλου για τις σημαντικές αποφάσεις που λαμβάνει.

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Real Estate Business από Μεγάλο Επιμελητήριο!

Μεγάλο Επιμελητήριο της χώρας υπέγραψε για αγορά οικοπέδου αξίας 7.000.000 !! Με τα χρήματα των μελών του βεβαίως! Και αυτό συμβαίνει όταν