Πανικός! Τρομοκρατημένοι στην ΕΑΔΕ μετά τις αποκαλύψεις του Μαύρου Γάτου περι….λάθος πρόσθεσης!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Μαύρου Γατούλη σήμερα το Δ.Σ της ΕΑΔΕ αντί να εργάζεται έκανε τηλέφωνα μεταξύ του προκειμένου να “σώσει” την κατάσταση!

Ο πανικός και ο εκνευρισμός είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα της Ενωσης Προσώπων με συμβολαιογραφική πράξη (ΕΑΔΕ) λόγω της αποκάλυψης μας για την μούφα δεκαετία που έχει κλείσει η ΕΑΔΕ.

Κύριοι της ΕΑΔΕ δέν ξέρατε πως θα βρίσκαμε την συμβολαιογραφική πράξη ίδρυσης του “σχήματος” (να το πεί ο θεός);

Είναι δυνατόν να ανακοινώνετε πως ιδρυθήκατε το 2011? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;

Η συμβολαιογραφική πράξη αναφέρει ημερομηνία ίδρυσης 19/3/2013! Μήπως είχατε ιδρυθεί δύο χρόνια νωρίτερα και……δέν είχατε κάνει την συμβολαιογραφική πράξη; Διότι και αυτό είναι παράνομο!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το επόμενο Δ.Σ της Ενωσης Προσώπων με συμβολαιογραφική πράξη είναι την ερχόμενη εβδομάδα και στο τραπέζι θα πέσει μία πρόταση που……θα τους στείλει απευθείας στα Ελληνικά Δικαστήρια!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ (ΕΑΔΕ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΑΔ

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ο Κασσελάκης στο Ε.Ε.Α θα συναντήσει τον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου για να μιλήσουν για……την επιχειρηματικότητα!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 9/11/2023 στις 14:00 τα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Εκεί ο