Το 1ο ασφαλιστήριο για τον κορονοϊό

Facebook
Twitter
LinkedIn

Το πρώτο ασφαλιστήριο στον κόσμο που καλύπτει το νέο κορονοϊό είναι πλέον γεγονός.  Η TQM Corp παρέχει την συγκεκριμένη κάλυψη στην Ταϊλάνδη σε συνεργασία με την εταιρία Bangkok Insurance Pcl.

Το συμβόλαιο κοστίζει 299 batt ή 9,62 δολάρια και θα πληρώσει τους κατόχους του 50,000 batt αν μολυνθούν από τον ιό. Η κάλυψη όπως τονίζει η εταιρεία στοχεύει στην μείωση του φόβου και σε ψυχολογική ασφάλεια και όχι στο κέρδος σημαντικού ποσού αποζημίωσης.

Ο Πρόεδρος της εταιρείας, Unchalin Punnipa σχολίασε πιο συγκεκριμένα: “Η επιδημία αυξάνει την ευαισθητοποίηση των Ταϊλανδών σχετικά με την ανάγκη για ασφάλιση υγείας. Τα έσοδα από το νέο ασφαλιστήριο είναι απίθανο να είναι σημαντικά, αλλά κύριος στόχος μας είναι να ηρεμήσουμε τους φόβους του κοινού κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης του κορονοϊού”.

Δεκάδες είναι πλέον οι χώρες ανά την υφήλιο όπου έχουν καταγραφεί κρούσματα του νέου κορονοϊού, ο οποίος έχει ήδη κοστίσει τη ζωή περισσότερων από 1.500 ανθρώπους μόνο στην Κίνα. Στην Ταϋλάνδη ο αριθμός των κρουσμάτων είναι 33 αλλά η ανησυχία και το πλήγμα στον τουρισμό και στην τουριστική οικονομία είναι πολλαπλάσια εντονότερο.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Real Estate Business από Μεγάλο Επιμελητήριο!

Μεγάλο Επιμελητήριο της χώρας υπέγραψε για αγορά οικοπέδου αξίας 7.000.000 !! Με τα χρήματα των μελών του βεβαίως! Και αυτό συμβαίνει όταν

Μεγάλη προσέλευση αναμένεται στην αυριανή εκδήλωση του Σ.Δ.Α.Ε στη Θεσσαλονίκη!

Ενημερωτική εκδήλωση για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της στην καθημερινότητα των πολιτών διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Ν. Θεσσαλονίκης (ΣΔΑΕ) Η