Το δεύτερο τεύχος του The Insurer κυκλοφόρησε. Εσύ έγινες συνδρομητής;

Facebook
Twitter
LinkedIn

Το δεύτερο τεύχος του The Insurer κυκλοφόρησε. Εσύ έγινες συνδρομητής; 1Το σύνολο της κοινωνίας βιώνει τις πρωτόγνωρες συνέπειες της απειλητικής πανδημίας Covid 19, οι οποίες σίγουρα δε θα μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστο και κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Παρόλα αυτά η ομαλή συνέχιση λειτουργίας των εργασιών αποτελεί πρωτεύον ζήτημα για την Insurance Innovation και το The Insurer.

Ως εκ τούτου, το δεύτερο τεύχος του The Insurer, της αξιόπιστης ενημέρωσης του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή είχε την τύχη να κυκλοφορήσει εν μέσω υγειονομικής κρίσης. Αντιλαμβανόμενοι την δυσκολία αποστολής και παράδοσης του νέου τεύχους στους συνδρομητές αλλά και με βούληση να μειώθεί κάθε πιθανή μετάδοση του ιού, οι άνθρωποι του The Insurer αποφάσισαν σε πρώτη φάση να διαθέσουν το τεύχος σε ηλεκτρονική μορφή.

Γίνετε συνδρομητής εδώ και αποκτήστε άμεσα το δεύτερο τεύχος του The Insurer, του μοναδικού περιοδικού που απευθύνεται 100% στον επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή.

Το δεύτερο τεύχος του The Insurer αφιερώνει μέρος της ύλης του στον κλάδο Πιστώσεων. Οι εταιρείες του κλάδου EULER HERMES, ATRADIUS και COFACE,  φιλοξενούνται στο περιοδικό σε ένα πλήρες αφιέρωμα και παρουσιάζουν την Ασφάλιση Πιστώσεων καθιστώντας σαφή την αξία ενός τέτοιου κλάδου για τη βιωσιμότητα κάθε επιχείρησης.

Ο Μανώλης Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Ν. ΜΑΝΟΣ Ελλάδος και ο Ιωάννης Θεοδοσίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Ν. Μάνος στην Κύπρο δίνουν μία ουσιαστική συνέντευξη για τον κλάδο των πραγματογνωμόνων, ενώ παράλληλα αναφέρονται στα 65 χρόνια συνολικής αδιάλειπτης δραστηριότητας της εταιρείας στην ασφαλιστική αγορά.

Ακόμα, χρήσιμες απόψεις των επαγγελματιών του κλάδου και σημαντικές ειδήσεις του χώρου βασισμένες σε αντικειμενικό ρεπορτάζ κλείνουν την ύλη του δεύτερου τεύχους. Φυσικά και το πρώτο θέμα της επικαιρότητας, ο Corona Virus, δε θα μπορούσε να λείπει από το περιοδικό του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. “Η πανδημία στα χρόνια της παγκοσμιοποίησης και οι επιπτώσεις στην Ελληνική Οικονομία” είναι ο τίτλος ενός πολύ ενδιαφέροντος άρθρου από την Experto Crede Consultants.

Το The Insurer επιδιώκει να γίνει η πηγή ενημέρωσης και η φωνή κάθε επαγγελματία ασφαλιστικού διαμεσολαβητή είτε δραστηριοποιείται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στην επαρχία. Γίνετε συνδρομητής εδώ και αποκτήστε άμεσα το δεύτερο τεύχος του The Insurer, του μοναδικού περιοδικού που απευθύνεται 100% στον επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή.

Δείτε το πρώτο τεύχος του The Insurer ηλεκτρονικά εδώ.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Real Estate Business από Μεγάλο Επιμελητήριο!

Μεγάλο Επιμελητήριο της χώρας υπέγραψε για αγορά οικοπέδου αξίας 7.000.000 !! Με τα χρήματα των μελών του βεβαίως! Και αυτό συμβαίνει όταν

Μεγάλη προσέλευση αναμένεται στην αυριανή εκδήλωση του Σ.Δ.Α.Ε στη Θεσσαλονίκη!

Ενημερωτική εκδήλωση για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της στην καθημερινότητα των πολιτών διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Ν. Θεσσαλονίκης (ΣΔΑΕ) Η