ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΣΑΣ: Το εργαλείο προβολής συγκεκριμένων ατόμων και των ΒΟΗΘΩΝ τους εκανε πάλι τη δουλειά του!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ανακρίβειες τα λεγόμενα της Δ. Λύχρου σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΣΑΣ! Άκομψη και προσβλητική – αλλα όχι μην αναμενόμενη - η κίνηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του προέδρου Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου καθώς και του Γενικού Γραμματέα κ. Δημήτρη Γαβαλάκη να μην προσκαλέσουν το Δ.Σ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στην εξαιρετικά σημαντική «ανοιχτή συζήτηση που θα λάβει χώρα στις 8 Μαΐου 2023 στο Αμφιθέατρο της Εθνικής Πινακοθήκης.

Είχε δεν είχε πάλι, το Insurance EEA (το εργαλείο προβολής συγκεκριμένων ΠΑΝΤΑ ατόμων και των βοηθών τους) μετέτρεψε τη χθεσινή εκδήλωση του ΠΣΑΣ σε «αφορμή προβολής» μιας συγκεκριμένης παρέας που έκανε –  ως συνήθως –  ανούσιους χαιρετισμούς!

Η εκδήλωση, πέραν του ότι ήταν διοργάνωση του ΠΣΑΣ και όχι δική σας (του ΕΕΑ!) – αφορούσε πρώτα από όλα τα έργο του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και την αξία των ανθρώπων που βραβεύτηκαν! Πως ξαφνικά ένα άρθρο για την εκδήλωση άλλων και τις βραβεύσεις άλλων, μετατράπηκε σε «ωδή για το έργο σας» ;

Πραγματικά μας αφήνετε για ακόμα μια άλαλους με την “μεροληπτική” σας δημοσιογραφική κάλυψη που ενίοτε μας κάνει και υποδείξεις ορθής  δημοσιογραφίας! Πρώτα κοιτάξτε τα δικά σας δημοσιογραφικά ατοπήματα και μετά διορθώστε τα άλλα κλαδικά μέσα!

Τα συγχαρητήρια τα αξίζει η  κα. Γουργούλη και η διοίκηση του ΠΣΑΣ για τη διοργάνωση , οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές που βραβεύτηκαν καθώς και οι ομιλητές που αφιέρωσαν τον χρόνο τους για την εκδήλωση  και ΟΧΙ εσείς κύριοι.

Για να μην ξεχνιόμαστε… νιάου!

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο