18.000 ευρώ η λεία του απατεώνα που εξέδιδε πλαστά ασφαλιστήρια στην Κώ!

Facebook
Twitter
LinkedIn
18.000 ευρώ η λεία του απατεώνα που εξέδιδε πλαστά ασφαλιστήρια στην Κώ! Τσαρλατάνος με πλαστά ασφαλιστήρια και όπλα πιάστηκε στην Κώ!

Η έρευνα των Αρχών συνεχίζεται προκειμένου να διακριβωθεί πλήρως το εύρος της απάτης.

Έναν άνδρα που εξαπατούσε πολίτες με πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια, συνέλαβαν το πρωί της Παρασκευής αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για έναν άνδρα στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 131 πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια, 3 κυνηγετικά όπλα και 535 ευρώ. Επίσης εντοπίστηκε ηλεκτρονική φόρμα παραγωγής ασφαλίστρων ως ψηφιακό πειστήριο.

Το ύψος της αξίας τους ανέρχεται στα 18.586,39 ευρώ

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία “διαπιστώθηκε στο πλαίσιο αξιοποίησης στοιχείων και επισταμένης αστυνομικής έρευνας, ότι ο δράστης είτε κατάρτιζε πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων, είτε εξέδιδε ασφαλιστήρια σε άλλη εταιρεία από αυτή που αναγραφόταν στο συμβόλαιο μικρότερης όμως διάρκειας και κάλυψης και εισέπραττε τα ασφάλιστρα από ανυποψίαστους πολίτες-πελάτες χωρίς να προβαίνει στην συμφωνημένη ασφάλιση”.

Σημειώνεται ότι το ύψος της αξίας των πλαστών ασφαλιστηρίων που κατασχέθηκαν ανέρχεται στις 18.586,39 ευρώ, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διακριβωθεί πλήρως το εύρος της απάτης.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν