6 μήνες απο την αλλαγή καταστατικού του ΠΣΣΑΣ και ακόμη να δημοσιοποιηθεί το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Εντύπωση προξενεί το γεγονός οτι έχουν περάσει 6 και πλέον μήνες από την αλλαγή του καταστατικού του ΠΣΣΑΣ και ακόμη δέν έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα το νέο καταστατικό.

Να θυμίσουμε πως ο ΠΣΣΑΣ λόγω του ότι δέν είχε πιά μέλη και δεν υπήρχε ενδιαφέρον από συντονιστές να εγγραφούν στον σύνδεσμο αποφάσισε να προχωρήσει στην αλλαγή του καταστατικού προκειμένου να εγγράφει και πράκτορες , θέλοντας ουσιαστικά να προξενήσει ζημία στον ΣΠΑΤΕ.

Δείτε τί έγραφε ο Μαύρος Γάτος στις 23 Οκτωβρίου 2020 για το θέμα

Στα μουλωχτά έτρεξαν να διεξάγουν την έκτακτη γενική συνέλευση οι κύριοι του Δ.Σ του ΠΣΣΑΣ.

Για ποιο λόγο η ανακοίνωση για την Γ.Σ έγινε μέσω του site insurancedaily.gr συμφερόντων ΜΩΡΑΚΗ; Γνωστοί οι λόγοι αν κρίνουμε από την απαράδεκτη αρθρογραφία του για συλλόγους διαμεσολαβητών έως και της ΠΟΑΔ!

Άλλωστε ο ΜΩΡΑΚΗΣ είναι «οπού φυσάει ο άνεμος» και αυτό διότι πριν μερικά χρόνια έκανε κριτική για την «φούσκα» του Εθνικού μας GLOBAL SPEAKER , λίγα χρόνια αργότερα έγραφε με τα θερμότερα λόγια για το παρεάκι του ΠΣΑΣ που λυμαίνεται τον σύνδεσμο για ίδιο όφελος και πριν μερικές ημέρες (επιτέλους) αναφερόταν στον αγώνα που δίνει η πρόεδρος του ΠΣΑΣ.

Πάμε όμως στο ζουμί. Όσοι λίγοι διάβασαν insurancedaily την προηγούμενη Τετάρτη 16 του μήνα έπεσαν επάνω στην εξής ανακοίνωση:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΣΑΣ) σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση.
Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18:00 στο ξενοδοχείο Athens Avenue.
Το θέμα της ημερήσιας διάταξης θα είναι η τροποποίηση καταστατικού λόγω της νέας Νομοθεσίας περί Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και ανάγκης εκσυγχρονισμού του, με τροποποίηση, αναδιατύπωση, προσθήκη, κατάργηση και αναρίθμηση άρθρων του Καταστατικού και δη των με αριθμούς 1, 5, 6, 7, 10, 12, 13, 14, 16, 17, 19, 20, 23, 24, 25, 26.
Συμμετοχή στη Γ.Σ. και δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμιακά τακτοποιημένα μέλη που είναι εγγεγραμμένα στο Σύνδεσμο ένα χρόνο πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της Γ.Σ. σύμφωνα με το Καταστατικό.

Για ποιο λόγο η ανακοίνωση για την έκτακτη γενική συνέλευση δεν αναρτήθηκε από τις υπόλοιπες κλαδικές ιστοσελίδες; Όλα τα μέλη του ΠΣΣΑΣ διαβάζουν insurancedaily ;;;;
Και βέβαια μη γυρίσουν να μας πουν ότι το έστειλαν γιατί ο μαύρος γατούλης γνωρίζει πολύ καλά ότι ΔΕΝ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ SITE TOY ΜΩΡΑΚΗ.

Μήπως δεν ήθελαν να γίνει γνωστό στο ευρύ κοινό το γεγονός ότι θα προχωρούσαν σε αλλαγές στο καταστατικό τους;

Μήπως πίσω από τις αλλαγές που έγιναν στο καταστατικό (και ακόμη να τις μάθουμε) κρύβονται συμφέροντα των μελών του ΔΣ;

Αληθεύει ότι ο γουοναμπής πολιτικός σε συνεργασία με τον Ερντογάν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον Π.Σ.Σ.Α.Σ για να αποδυναμώσουν την Π.Ο.Α.Δ αλλά και τα λοιπά μικρά και μεγάλα σωματεία της χώρας δεδομένου ότι τελευταία……ύψωσαν ανάστημα και δεν μπορούσε να κάνει άλλο παιχνίδι;

Αυτοί που διαλαλούσαν πως τα σωματεία είναι αναγκαία και πως πρέπει να υπάρξει συσπείρωση του κλάδου και όχι διάσπαση, έρχονται και δημιουργούν ακόμη ένα σύνδεσμο που «δέχεται» πράκτορες, εντείνοντας έτσι τις διασπαστικές τάσεις , υπέρ τους!

Και βέβαια, οι παρακινητές σε όλα αυτά , οι γνωστοί αυτοδιοριζόμενοι «σωτήρες» της διαμεσολάβησης, μιας και συναντούν αντιστάσεις στην ΠΟΑΔ προκειμένου να «παίζουν μπάλα» όπως αυτοί θέλουν, είπαν να βάλουν χέρι σε ένα άλλο δυνατό σωματείο πρακτόρων στην Αθήνα που μάλλον δεν ενστερνίζεται τις απόψεις τους.

Με λίγα λόγια , ότι δεν ελέγχουμε το καταστρέφουμε!

Ταυτόχρονα μη ξεχνάμε πως η επιρροή του Ερντογάν είναι μηδαμινή και στην Β. Ελλάδα δεδομένης της ισχυρής παρουσίας των «μερικών Θεσσαλονικέων» όπως χαρακτήρισε ο γνωστός και μη εξαιρετέος ΜΩΡΑΚΗΣ τον Σύνδεσμο Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών με έδρα τη Θεσσαλονίκη (ΣΔΑΕ).

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ερντογάν είχε προσπαθήσει και πριν χρόνια να κάνει κουμάντο στη διαμεσολάβηση μέσω της ΕΑΔΕ (Ενωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος) η οποία δεν είχε συντάξει ούτε καταστατικό (!!) παρα μόνο μία συμβολαιογραφική πράξη που είναι στη διάθεση του μαύρου γατούλη.

Όμως και εκεί, και μετά την αποτυχία επανεκλογής του Εθνικού Global Speaker εκ της NASA στο Προεδρείο του άλλου βασανισμένου Συλλόγου, το «εργαλείο» ΕΑΔΕ πάλι δεν δούλεψε και το πράγμα ξεφούσκωσε .

Αξίζει να αναφέρουμε πως τεράστια εμπλοκή στην όλη υπόθεση έχει και ο γουοναμπής πολιτικός ( Wannabe – ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε) ο οποίος ξαφνικά από το τίποτα μπλέχτηκε σε συλλόγους και επιμελητήρια και το παίζει «ειδικός» επί παντός επιστητού.

Πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι το μακρύτερο…..χέρι του αποχωρίσαντα και μάλλον είδε τον ίσκιο του στο Θεό…

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ο Κασσελάκης στο Ε.Ε.Α θα συναντήσει τον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου για να μιλήσουν για……την επιχειρηματικότητα!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 9/11/2023 στις 14:00 τα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Εκεί ο