Α.Καλλέργης (αντιπρόεδρος ΠΣΑΣ): Μια ένωση όπως η ΕΑΔΕ δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ΠΟΑΔ !

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σε δημόσια δήλωση προέβει ο αντιπρόεδρος του ΠΣΑΣ κ. Ανδρέας Καλλέργης σχολιάζοντας το άρθρο του Μαύρου Γατούλη σχετικά με την απόφαση της κας Δημητριάδη Μαρίας και του ΣΠΑΤΕ να αποχωρήσουν απο την ΠΟΑΔ και να προσαρτηθούν στο εργαλείο προώθησης συγκεκριμένων συμφερόντων του ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ του κλάδου με την ονομασία ΕΑΔΕ. (δείτε εδώ σχετικό άρθρο)

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Δυστυχώς τέτοιου είδους πρακτικές διχάζουν και δεν συσπειρώνουν τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές. Μια ένωση όπως η ΕΑΔΕ δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ΠΟΑΔ που είναι το νόμιμο θεσμοθετημένο δευτεροβάθμιο σωματείο μας!

Να υπενθυμίσουμε πως η κα Δημητριάδη κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος και ο Μαύρος Γάτος αλλα και πολλοί άλλοι της εύχονται…..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ! 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Τί είναι τελικά η τεχνητή νοημοσύνη και τι ρόλο παίζει στην κυβερνοασφάλεια

Έχετε σκεφτεί ποτέ πώς χρησιμοποιούν οι κυβερνοεγκληματίες την τεχνητή νοημοσύνη ή ακόμα και οι ομάδες που υπερασπίζονται την ασφάλειά μας στην κυβερνοασφάλεια;

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν