ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! Η επιτροπή του MDRT Day επιλέγει….ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ για την παρουσίαση!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Χαμηλότερων των προσδοκιών εμφανίζεται δυστυχώς φέτος η ελληνική επιτροπή του παγκόσμιου MDRT.  Και αυτό έρχεται να δέσει με το υφιστάμενο σκάνδαλο δεκάδων χιλιάδων ευρώ που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει με την εισαγγελική έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

Αν και φέτος η επιτροπή άφησε εκτός των ομιλητών του ψηφιακού συνεδρίου  τους κ.κ Παναγιώτη Λελεδάκη και Κάρολο Μαρκουίζο δεδομένης της συμμετοχής τους στο ΔΣ του ΠΣΑΣ και της αποπομπής τους από αυτό στο τέλος του 2021 με δικαστική βούλα (προσωρινή διαταχή πρωτοδικείου)   …. Βλέπουμε και πάλι τον κατήφορο του ελληνικού τμήματος του MDRT.

 

Προ ημερών και με μεγάλη μας έκπληξη μάθαμε από τα κλαδικά μέσα πως το φετινό Virtual Day Athens 2021 θα έχει παρουσιαστή τον κ. Φάνη Λαμπρόπουλο!

 

Επειδή όμως ίσως να μη γνωρίζετε ποιος είναι ο κ. Λαμπρόπουλος θα θέλαμε να σας πούμε δυο λόγια.

 

Πρόκειται για έναν νεαρό κωμικό, παρουσιαστή, και ενίοτε δημιουργό περιεχομένου σε youtube channels όπως αυτό του netwix.

 

Με ποια κριτήρια επίλεξε η επιτροπή του MDRT Greece να γίνει η παρουσίαση του event από τον Φάνη Λαμπρόπουλο;

 

Με πρότυπο τον Φάνη Λαμπρόπουλο (ή Παρασκευά όπως θα δείτε παρακάτω στο video) θα φέρουν κόσμο στον ασφαλιστικό κλάδο; Με ποιο τρόπο ο κ. Λαμπρόπουλος ώς παρουσιαστής του event του MDRT Day θα δείξει στους νέους πώς θα αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια προκειμένου να ακολουθήσουν το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

 

Είμαστε σοβαροί;

 

Ο Ασφαλιστικός διαμεσολαβητής του μέλλοντος είναι ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ;

Τελικά εκεί στο MDRT ποιο θεωρούν πρότυπο σύγχρονου ασφαλιστικού διαμεσολαβητή; Τον ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ή μία προσωπικότητα ενός CEO Διαστημάνθρωπου που κάνει σεμινάρια σε UFO?

 

Αγαπητοί αναγνώστες δείτε ένα κολάζ από την επαγγελματική δραστηριότητα του παρουσιαστή που επέλεξε η επιτροπή του ελληνικού MDRT Day για να μιλήσει σε ασφαλιστές και να παρουσιάσει το διαδικτυακό πρόγραμμα του ετήσιο mdrt day.

Ντροπή!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΣΑΣ

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Τί είναι τελικά η τεχνητή νοημοσύνη και τι ρόλο παίζει στην κυβερνοασφάλεια

Έχετε σκεφτεί ποτέ πώς χρησιμοποιούν οι κυβερνοεγκληματίες την τεχνητή νοημοσύνη ή ακόμα και οι ομάδες που υπερασπίζονται την ασφάλειά μας στην κυβερνοασφάλεια;

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν