Αδιανόητο! ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: “Ελα να σου ανοίξουμε κωδικό και θα σου κάνουμε και τις επαναπιστοποιήσεις!

Facebook
Twitter
LinkedIn

«Έλα σε εμάς….θα σου κάνουμε και τις επαναπιστοποιήσεις.!»

Αυτή είναι η φράση που ακούνε τελευταία ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Β.Ελλάδος από τους ιδιοκτήτες και ταυτόχρονα επιθεωρητές, μεγάλης σχετικά πρακτορειακής εταιρείας της συμπρωτεύουσας.

Όταν «έπεσε» το τηλέφωνο στον μαύρο γάτο ήταν δύσκολο να το πιστέψουμε. Όμως με μερικά τηλέφωνα σε άλλα γατόνια του κλάδου το επιβεβαιώσαμε!

Πώς λειτουργεί:

Υπάλληλος της εν λόγω πρακτορειακής έχει τους κωδικούς e-learning του εκάστοτε συνεργάτη. Έτσι λοιπόν, αναλόγως των ωρών που χρειάζονται για την επαναπιστοποίηση συνδέεται στο σύστημα για λογαριασμό του συνεργάτη και κάνει τα τέστ προχωρώντας και στο τέστ αξιολόγησης!

Έτσι, στο τέλος του μήνα εκτός των προμηθειών του, ο συνεργάτης λαμβάνει και την βεβαίωση παρακολούθησης των υποχρεωτικών ωρών επαναπιστοποίησης!

Το συμβάν δεν είναι άρθρο για κλίκς ούτε fake news. Οι καταγγελίες έγιναν επώνυμα στον μαύρο γάτο.

 

Αντί να διαφημίζουν την υπηρεσία «κάνουμε για εσάς τις πιστοποιήσεις» ας διαφημίζουν τα πραγματικά πλεονεκτήματα συνεργασίας με την εταιρεία τους!

Ευελπιστούμε να μην ξανασυμβεί…..

Περασμένα ξεχασμένα….

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν