Αφού δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τον ΦΠΑ μεταξύ πρακτόρων και μεσιτών τώρα υπόσχονται λύσεις!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ποιός ασφαλιστικός διαμεσολαβητής μπορεί να ξεχάσει τις αμαρτίες της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής που δέν άσκησαν τις κατάλληλες πιέσεις προκειμένου να μήν απαγορευτεί η συνεργασία μεταξύ μεσιτών και πρακτόρων; Κανείς βέβαια!

Η επιτροπή που μέλη της ήταν η ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΥΧΡΟΥ και ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΒΑΛΑΚΗΣ και το αποτέλεσμα των συνομιλιών τους με την Τράπεζα της Ελλάδος είχε τα….αποτελέσματα που “γευόμαστε” σήμερα ώς επαγγελματίες.

Σήμερα λοιπόν διαβάζουμε την φοβερή δήλωση του προέδρου του Ε.Ε.Α κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου σε κλαδικό έντυπο η οποία αναφέρει πως :

Στην ασφαλιστική αγορά χρειάζεται άμεση επίλυση του προβλήματος με τον ΦΠΑ στις συναλλαγές μεταξύ μεσιτών και πρακτόρων”

Πού ήσασταν τότε κύριε Χατζηθεοδοσίου όταν η επιτροπή τα “θαλάσσωσε” και η IDD εφαρμόστηκε με μοναδικά παράλογο τρόπο στη χώρα μας;

Τώρα λοιπόν, ο κ. Χατζηθεοδοσίου – αφού δημιουργήθηκε το πρόβλημα – προσπαθεί να το λύσει για να δείξει πως “λύσαμε ακόμη ένα πρόβλημα της διαμεσολάβησης”!!

Δέν είναι η πρώτη φορά…..

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ο Κασσελάκης στο Ε.Ε.Α θα συναντήσει τον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου για να μιλήσουν για……την επιχειρηματικότητα!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 9/11/2023 στις 14:00 τα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Εκεί ο