Αφού δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τον ΦΠΑ μεταξύ πρακτόρων και μεσιτών τώρα υπόσχονται λύσεις!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ποιός ασφαλιστικός διαμεσολαβητής μπορεί να ξεχάσει τις αμαρτίες της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής που δέν άσκησαν τις κατάλληλες πιέσεις προκειμένου να μήν απαγορευτεί η συνεργασία μεταξύ μεσιτών και πρακτόρων; Κανείς βέβαια!

Η επιτροπή που μέλη της ήταν η ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΥΧΡΟΥ και ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΒΑΛΑΚΗΣ και το αποτέλεσμα των συνομιλιών τους με την Τράπεζα της Ελλάδος είχε τα….αποτελέσματα που “γευόμαστε” σήμερα ώς επαγγελματίες.

Σήμερα λοιπόν διαβάζουμε την φοβερή δήλωση του προέδρου του Ε.Ε.Α κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου σε κλαδικό έντυπο η οποία αναφέρει πως :

Στην ασφαλιστική αγορά χρειάζεται άμεση επίλυση του προβλήματος με τον ΦΠΑ στις συναλλαγές μεταξύ μεσιτών και πρακτόρων”

Πού ήσασταν τότε κύριε Χατζηθεοδοσίου όταν η επιτροπή τα “θαλάσσωσε” και η IDD εφαρμόστηκε με μοναδικά παράλογο τρόπο στη χώρα μας;

Τώρα λοιπόν, ο κ. Χατζηθεοδοσίου – αφού δημιουργήθηκε το πρόβλημα – προσπαθεί να το λύσει για να δείξει πως “λύσαμε ακόμη ένα πρόβλημα της διαμεσολάβησης”!!

Δέν είναι η πρώτη φορά…..

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

ΤτΕ: Αναλυτικές οδηγίες για τις εξετάσεις πιστοποίησης στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2022, στην Αθήνα

Οδηγίες για τη διενέργεια εξετάσεων για την πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων (αντ)ασφαλιστικών προϊόντων στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2022 στην Αθήνα, έδωσε στη

Με 7 θέματα η Γενική Συνέλευση του ΠΣΑΣ στις 23/10/2022 – μεταξύ αυτών και το πόρισμα του ορκωτού για τα ΓΚΑΦΡΑ που χάθηκαν!

Η μεγάλη στιγμή της αποκάλυψης του Πορίσματος του ορκωτού ελεγκτή για το μεγάλο σκάνδαλο ΠΣΑΣ  Για όσους έχουν ξεχάσει τις ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Αντιδρά ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής στις αλλαγές στο Ομαδικό Συμβόλαιο Υγείας

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής εξέφρασε μέσα από επίσημη ανακοίνωσή του τις ενστάσεις τους αναφορικά με τις αλλαγές στο  “Ομαδικό Συμβόλαιο Υγείας 2155”