Αγχωμένος ο Ερντογάν τρέχει και ποστάρει δεξιά και αριστερά σχόλια και άρθρα συμπαράστασης για τον … εαυτό του!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Αγχωμένος ο Ερντογάν τρέχει και ποστάρει δεξιά και αριστερά σχόλια και άρθρα συμπαράστασης για τον … εαυτό του, για το περίφημο έργο του! Με λίγα λόγια , αντί να αφήσει τους άλλους να σχολιάσουν , σπεύδει ο ίδιος να δοξάσει το έργο του άμεσα , αλλά και έμμεσα.

Μα μέχρι και χορηγούμενα δημοσιεύματα σε μέχρι πρότινος «εχθρούς»; Τόσο επικοινωνιακό άγχος ;

Ένας άνθρωπος του επιπέδου του , έχει άραγε τόσο ελεύθερο χρόνο να κυνηγάει τα ποστ στα social media; Και ακόμα και αν έχει το χρόνο, ταιριάζει στο επίπεδο του αυτή η μικρό – πολιτική του post – reply ;

Πάντως , ένα όμως ισχύει από αυτά που “κελαηδάει” δεξιά και αριστερά. Ότι.. “δημόσια” ποτέ δεν έχει εκφραστεί ευθέως κατά κάποιου . Προτιμά κυρίως το «υποχθόνια και πίσω από την πλάτη μαχαιρώματα»… χρησιμοποιώντας την επιρροή του για να κάνει ότι μπορεί και όπου μπορεί , για να καταστρέψει το μαύρο γάτο!

Δημοσίως θέλει να φαίνεται «καλός» γιατί θέλει να …ενώνει. Πίσω όμως από το ενωτικό αφήγημα, κρύβονται πολλά τηλέφωνα ,πολλές ψευδείς κατηγορίες , συκοφαντικές επιστολές και απειλές στα … κρυφά. Και για να μη στείλετε και άλλα εξώδικα άδικα, ο μαύρος γάτος έχει αποδείξεις .

Αυτή η τακτική λέει πολλά για το χαρακτήρα του Ερντογάν…ειδικά όταν προσπαθεί να καταστρέψει το έργο ζωής ανθρώπων για τον εγωισμό και τις προσωπικές του φιλοδοξίες και όταν μπερδεύει τόσο άτσαλα τις business με τον συνδικαλισμό.

Αραγε , έτσι ενώνει τον κόσμο; Με απειλές να καταστρέψει επιχειρήσεις και ζωές ; Γιατί είχαμε την εντύπωση ότι από τη θέση του επιδιώκει το καλό των επιχειρήσεων!

Άδικος κόπος όμως. Οσο συνεχίζει να χτυπά ύπουλα και αυτός και ο «βοηθός του», τόσο ο μαύρος γάτος θα νιαουρίζει ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.

To κατάλαβες Ερντο;

Αγχωμένος ο Ερντογάν τρέχει και ποστάρει δεξιά και αριστερά σχόλια και άρθρα συμπαράστασης για τον … εαυτό του! 1

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν