Ακόμη ένα σωματείο στην ΠΟΑΔ χάρη στον Ηλία Τσολάκη και το Δ.Σ της ΠΟΑΔ!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Σε συνομιλία που είχε το insurance-eea.gr με τον κ. Τσολάκη  ανέφερε ότι οι καταγγελίες που φθάνουν στην ΠΟΑΔ πληθαίνουν και δείχνουν ότι υπάρχει αύξηση των κρουσμάτων και διόγκωση του φαινομένου.

Ακόμη ένα σωματείο διαμεσολάβησης βρίσκεται απο σήμερα στην “αγκαλιά” της ΠΟΑΔ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών ο Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφάλιση Δωδεκάνησων «Ισχύς» είναι από σήμερα Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ)!

Ο Πρόεδρος της ΠΟΑΔ, κ. Ηλίας Τσολάκης, καλωσόρισε το νέο μέλος της Ομοσπονδίας με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο Σύλλογος “Ισχύς” ιδρύθηκε το 2008 και από τότε έως σήμερα προασπίζεται τα συμφέροντα των διαμεσολαβητών που δραστηριοποιούνται στα Δωδεκάνησα. Η Πρόεδρος κα Βάσω Μουτάφη, εκλεγμένη από την τελευταία εκλογοαπολογιστική του 2021, είναι δυναμική συνάδελφος και ενεργό μέλος της κοινότητας των επαγγελματιών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα Δωδεκάνησα.

Η ΠΟΑΔ τους υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά και τους αγκαλιάζει, ώστε μαζί με όλα τα υπόλοιπα μέλη μας, πρωτοβάθμια Σωματεία της Ελλάδας, να έχουμε μια δυνατή φωνή στις διεκδικήσεις και στα αιτήματά μας, απέναντι σε συμφέροντα».

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ηλίας Τσολάκης, ασφαλιστικός διαμεσολαβητής που δραστηριοποιείται με έδρα τις Σέρρες σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο, απο την πρώτη στιγμή που ανέλαβε πρόεδρος της Ομοσπονδίας έχει φέρει “άλλο αέρα” στις διαδικασίες της ΠΟΑΔ.

Ξεκάθαροι στόχοι, ειλικρινής λόγος, αγώνες για την διαμεσολάβηση όταν χρειάζεται ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, είναι μερικά χαρακτηριστικά του κ. Τσολάκη

 

ΗΛΙΑ ΤΣΟΛΑΚΗ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΑΔ. Αν αυτό ισχύει τότε η ΠΟΑΔ θα φτάσει στην Γενική Συνέλευση εξαιρετικά δυνατή και με πλήθος επαγγελματιών!

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Τί είναι τελικά η τεχνητή νοημοσύνη και τι ρόλο παίζει στην κυβερνοασφάλεια

Έχετε σκεφτεί ποτέ πώς χρησιμοποιούν οι κυβερνοεγκληματίες την τεχνητή νοημοσύνη ή ακόμα και οι ομάδες που υπερασπίζονται την ασφάλειά μας στην κυβερνοασφάλεια;

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν