Μαύρος Γάτος

Άκομψη η στάση του κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου κατά την ομιλία του προέδρου του Σ.Δ.Α.Ε κ. Αριστείδη Βασιλειάδη στην 2η διαδικτυακή εθνική συνδιάσκεψη ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Με έκπληξη διαπιστώσαμε για ακόμα μια φορά ότι κατά την ομιλία του προέδρου του Σ.Δ.Α.Ε κ. Αριστείδη Βασιλειάδη, ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου…..έκλεισε την κάμερα του υπολογιστή του!

Ιδιαιτέρως άκομψη αυτή η κίνηση και κυρίως απρόσμενη από έναν άνθρωπο που κλάδου που είναι δίπλα στους διαμεσολαβητές όλης της χώρας και διατυμπανίζει την ενότητα.

Στο πλαίσιο της ενότητας κ. Χατζηθεοδοσίου συμπεριλαμβάνεται και ο σεβασμός προς τον συνομιλητή μίας εκδήλωσης που μάλιστα διοργάνωσε και το Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης!

Πάντως ευελπιστούμε να μην υπάρχει κάποια εμπάθεια από πλευράς του προέδρου του Ε.Ε.Α προς τον κ. Βασιλειάδη, το θεωρούμε εξαιρετικά απίθανο να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Κρίμα πάντως γιατί κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου του Σ.Δ.Α.Ε διατυπώθηκαν σημαντικά θέματα και προς διευκόλυνσή του κ. Χατζηθεοδοσίου μπορεί από το παρακάτω link να μάθει τί ειπώθηκε.

Ας ελπίσουμε πως….δεν έγινε εσκεμμένα αλλά….λόγω απρόσμενης διακοπής της σύνδεσης internet της Cosmote (που τους κάνει «νερά τελευταία) στο κτίριο του Επιμελητηρίου , ιδιαίτερα όταν μιλούν «μερικοί Θεσσαλονικείς»!

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Γ. Κακριδής: Το επάγγελμα δεν αναπτύσσεται ούτε με ομηρίες, ούτε με μεταφορές χαρτοφυλακίων από τη μια εταιρεία στην άλλη

Για το ζήτημα της εκπαίδευσης των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των ασφαλιστικών γραφείων αλλά και την “κόντρα” μεταξύ πρακτορειακών δικτύων

Μ. Ανυφαντή: Οι αμοιβές του δικτύου αλληλεπιδρούν με το ασφάλιστρο, γιατί καθορίζουν το τελικό κόστος για τον ασφαλισμένο

Για τους ασφαλιστικούς και χρηματοοικονομικούς κινδύνους που μας επιφυλάσσει το νέο έτος και για την αξία της ποσοτικοποίησης κινδύνων για την ασφαλιστική