Άκομψη η στάση του κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου κατά την ομιλία του προέδρου του Σ.Δ.Α.Ε κ. Αριστείδη Βασιλειάδη στην 2η διαδικτυακή εθνική συνδιάσκεψη ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Με έκπληξη διαπιστώσαμε για ακόμα μια φορά ότι κατά την ομιλία του προέδρου του Σ.Δ.Α.Ε κ. Αριστείδη Βασιλειάδη, ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου…..έκλεισε την κάμερα του υπολογιστή του!

Ιδιαιτέρως άκομψη αυτή η κίνηση και κυρίως απρόσμενη από έναν άνθρωπο που κλάδου που είναι δίπλα στους διαμεσολαβητές όλης της χώρας και διατυμπανίζει την ενότητα.

Στο πλαίσιο της ενότητας κ. Χατζηθεοδοσίου συμπεριλαμβάνεται και ο σεβασμός προς τον συνομιλητή μίας εκδήλωσης που μάλιστα διοργάνωσε και το Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης!

Πάντως ευελπιστούμε να μην υπάρχει κάποια εμπάθεια από πλευράς του προέδρου του Ε.Ε.Α προς τον κ. Βασιλειάδη, το θεωρούμε εξαιρετικά απίθανο να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Κρίμα πάντως γιατί κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου του Σ.Δ.Α.Ε διατυπώθηκαν σημαντικά θέματα και προς διευκόλυνσή του κ. Χατζηθεοδοσίου μπορεί από το παρακάτω link να μάθει τί ειπώθηκε.

Ας ελπίσουμε πως….δεν έγινε εσκεμμένα αλλά….λόγω απρόσμενης διακοπής της σύνδεσης internet της Cosmote (που τους κάνει «νερά τελευταία) στο κτίριο του Επιμελητηρίου , ιδιαίτερα όταν μιλούν «μερικοί Θεσσαλονικείς»!

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Τί είναι τελικά η τεχνητή νοημοσύνη και τι ρόλο παίζει στην κυβερνοασφάλεια

Έχετε σκεφτεί ποτέ πώς χρησιμοποιούν οι κυβερνοεγκληματίες την τεχνητή νοημοσύνη ή ακόμα και οι ομάδες που υπερασπίζονται την ασφάλειά μας στην κυβερνοασφάλεια;

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν