Ανακάμπτει η ευρωπαϊκή ασφαλιστική αγορά από τις συνέπειες της πανδημίας – Ραγδαία η αύξηση της παραγωγής στον κλάδο ζωής

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σύμφωνα με την νέα έκθεση που δημοσίευσε η Insurance Europe, τα προκαταρκτικά στοιχεία για την ευρωπαϊκή ασφαλιστική αγορά το 2021 δείχνουν ότι η επανεκκίνηση της των αγορών έφερε ανάκαμψη στην παραγωγή των ασφαλίστρων, ξεπερνώντας τις προκλήσεις που αναδύθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Μάλιστα τα ασφάλιστρα αυξήθηκαν ​​ακόμη και πέρα από τα προ της πανδημίας επίπεδα στις περισσότερες από τις 27 αγορές που περιλαμβάνονται στη νέα έκθεση της Insurance Europe με τίτλο « Ευρωπαϊκή ασφάλιση: Προκαταρκτικά στοιχεία 2021 ».

Οι μεγαλύτερες αυξήσεις καταγράφηκαν στις ασφάλειες ζωής, αλλά πολλές αγορές κατέγραψαν επίσης σημαντική άνοδο και τους κλάδους υγείας, περιουσίας και ατυχημάτων.

Η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα έφερε υψηλότερες αξιώσεις σε ορισμένες χώρες, αν και όχι παντού και όχι σε όλους τους τομείς δραστηριότητας. Οι αξιώσεις υγείας και περιουσίας γενικά αυξήθηκαν, ενώ τα στοιχεία για τα επιδόματα ζωής που καταβλήθηκαν και τις απαιτήσεις για αυτοκίνητα ήταν πιο μικτά.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Real Estate Business από Μεγάλο Επιμελητήριο!

Μεγάλο Επιμελητήριο της χώρας υπέγραψε για αγορά οικοπέδου αξίας 7.000.000 !! Με τα χρήματα των μελών του βεβαίως! Και αυτό συμβαίνει όταν