Ανακοίνωση Α. Καλλέργη για το κείμενο που κυκλοφόρησε απο την κα Γουργούλη στα κλαδικά μέσα

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Μαύρος Γάτος σας γνωστοποιεί το κείμενο που εστάλη απο τον κ. Καλλέργη στα κλαδικά μέσα ενημέρωσης τα οποία αναρτήσανε κείμενο το οποίο απεστάλη απο την κα Θεοδώρα Γουργούλη, πρόεδρο ΠΣΑΣ.

Να ενημερώσουμε πως στο email του mavrosgatos.gr δέν έφτασε ποτέ το εν λόγω κείμενο.

Αγαπητοί,

Με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου Α του Π.Σ.Α.Σ, σας δηλώνω ότι το χθεσινό Δελτίο Τύπου του ΠΣΑΣ το οποίο και σας απέστειλε η κυρία Θεοδώρα Γουργούλη, δεν έχει εκδοθεί με όλες τις νόμιμες διαδικασίες οι οποίες προβλέπονται από το καταστατικό μας.

Συγκεκριμένα:

Δεν φέρει την έγκριση και την υπογραφή του Γενικού Γραμματέα κ. Σαμωνά Αντώνη.
Δεν έχει συμπεριληφθεί ως θέμα στο Δ.Σ προκειμένου να υπάρξει η απαιτούμενη ψηφοφορία κατόπιν συζητήσεως όπως είθισται και να γίνει καταγραφή στα πρακτικά. Το εν λόγω κείμενο απλώς διακινήθηκε μέσω email και αποστάλθηκε σε μέσα ενημέρωσης.
Δεν έχει εκδοθεί νομική γνωμοδότηση από τον νομικό μας σύμβουλο, ώς είθισται παρόλο που το ζήτησα από εχθές.
Με δεδομένο ότι το συγκεκριμένο Δελτίο Τύπου προσβάλει την τιμή και την υπόληψη μου, καθώς και την φήμη μου, τόσο με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου Α του ΠΣΑΣ, όσο και με την επαγγελματική μου ιδιότητα ως Ασφαλιστικός Πράκτορας, προχωρώ άμεσα στην άσκηση παντός νόμιμου δικαιώματος μου και σας παρακαλώ όπως διαγράψετε την αναφερομένη ανάρτηση από την ιστοσελίδα σας.

Με εκτίμηση,

Ανδρέας Καλλέργης,

Ασφαλιστικός Πράκτορας

Πιστοποίηση IDD ΤτΕ

Αντιπρόεδρος Π.Σ.Α.Σ

 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Μαύρου Γατούλη ο GLOBAL SPEAKER με τα δις πτυχία και τα εκατοντάδες χιλιάδες βραβεία ετοιμάζει βαλίτσες απο το ΠΑΚΙΣΤΑΝ προκειμένου να έρθει και να ομαλοποιήσει την κατάσταση. ΠΣΑΣ χωρίς τον GLOBAL SPEAKER δέν μπορεί να πάει παρακάτω.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν