Ανακοίνωση περι ανασυγκρότησης του ΠΣΑΣ έπειτα απο την αποκάλυψη του Μαύρου Γάτου περι πληρωμών που δέν έγιναν ποτέ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ανακρίβειες τα λεγόμενα της Δ. Λύχρου σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΣΑΣ! Άκομψη και προσβλητική – αλλα όχι μην αναμενόμενη - η κίνηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του προέδρου Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου καθώς και του Γενικού Γραμματέα κ. Δημήτρη Γαβαλάκη να μην προσκαλέσουν το Δ.Σ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στην εξαιρετικά σημαντική «ανοιχτή συζήτηση που θα λάβει χώρα στις 8 Μαΐου 2023 στο Αμφιθέατρο της Εθνικής Πινακοθήκης.

Δέν περίμεναν στον ΠΣΑΣ να αποκαλύψουμε πως ο ορκωτός ελεγκτής που ελέγχει τα οικονομικά του ΠΣΑΣ ψάχνει για πληρωμές που εμφανίζονταν στα βιβλία αλλά ουδέποτε γινόντουσαν.

Προχθές Δευτέρα ο Μαύρος Γάτος έγραφε:

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Μαύρου Γατούλη ο αρμόδιος ελεγκτής του σκανδάλου ΠΣΑΣ έχει αποστείλει σχετικά έγγραφα-ερωτήματα προς διάφορους φορείς και ιδιώτες που συνεργάστηκαν τα τελευταία χρόνια με τον ΠΣΑΣ προκειμένου να ερωτηθούν και να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν αν πληρώθηκαν για υπηρεσίες που προσέφεραν στον σύνδεσμο!

Σύμφωνα με σχετική έρευνα ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο τα τελευταία χρόνια να έγιναν λογιστικές εγγραφές στα βιβλία του ΠΣΑΣ για έξοδα τα οποία δεν αποδόθηκαν ποτέ!

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ εδώ

Δύο μέρες έπειτα απο την αποκάλυψη του Μαύρου Γάτου και αρκετούς να έχουν χάσει τον ύπνο τους το προσωρινό Δ.Σ του ΠΣΑΣ το οποίο έχει ήδη αργήσει να ολοκληρώσει τις ενέργειες που χρειάζεται για να επανεκκινήσει προχωράει σε ανακοίνωση που ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρει πως όλα βαίνουν καλώς!!!

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Ο ΠΣΑΣ στο πλαίσιο της ανασυγκρότησής του, κάνει μια νέα δυναμική επανεκκίνηση προκειμένου ο ρόλος του, ως θεσμικό όργανο, να συμβάλει δυναμικά στις διεκδικήσεις των ασφαλιστών – πρακτόρων, που εκπροσωπεί.

Με καλή πίστη και γνώμονα την προάσπιση των οικονομικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών, ο ΠΣΑΣ έχει προχωρήσει σε σημαντικές ενέργειες. Πιο εμφανείς του δράσεις αποτελούν ο διορισμός ορκωτού ελεγκτή για τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών, η αναβάθμιση της ιστοσελίδας με επικαιροποιημένες, χρήσιμες ενημερώσεις του ασφαλιστικού κλάδου καθώς και η δημιουργία αξιοσημείωτων συνεργασιών με τους Ομίλους ΙΑΣΩ & ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ, εξασφαλίζοντας ειδικά προνόμια στα μέλη.

Ο στόχος της διορισμένης αυτής διοίκησης είναι να ανταποκρίνεται με σύνεση και συνέπεια στις ανάγκες των μελών του για:

Προάσπιση εργασιακών σχέσεων
Συνεργασία με διεθνείς και εθνικούς οργανισμούς.
Εκπαίδευση από εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη
Εκσυγχρονισμό / Ψηφιοποίηση / Καινοτομία
Φορολογικό προγραμματισμό από διακεκριμένους φοροτεχνικούς
Νομική θωράκιση – συμβουλή
Η συσπείρωση των μελών του συνδέσμου καθώς και η προσέλκυση νέων είναι καθήκον και υποχρέωσή του. Ένα δυνατό σώμα, αποτελούμενο από ολοένα και περισσότερα μέλη ισχυροποιεί τη θέση του ΠΣΑΣ τόσο στον Ελληνικό όσο και στον Διεθνή χώρο.”

ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΣΑΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΘΩΡΑΚΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ (ΒΑΘΜΙΔΑ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!! 

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ο Κασσελάκης στο Ε.Ε.Α θα συναντήσει τον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου για να μιλήσουν για……την επιχειρηματικότητα!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 9/11/2023 στις 14:00 τα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Εκεί ο