Ανακρίβειες τα λεγόμενα της Δ. Λύχρου σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΣΑΣ!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ανακρίβειες τα λεγόμενα της Δ. Λύχρου σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΣΑΣ! Άκομψη και προσβλητική – αλλα όχι μην αναμενόμενη - η κίνηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του προέδρου Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου καθώς και του Γενικού Γραμματέα κ. Δημήτρη Γαβαλάκη να μην προσκαλέσουν το Δ.Σ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στην εξαιρετικά σημαντική «ανοιχτή συζήτηση που θα λάβει χώρα στις 8 Μαΐου 2023 στο Αμφιθέατρο της Εθνικής Πινακοθήκης.

Το Δ.Σ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών απάντησε λίγα λεπτά νωρίτερα στην συνέντευξη της Δήμητρας Λύχρου στο underwriter, οπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο ΠΣΑΣ δέν μπορεί να εγγραφεί στην ΝΕΑ ΕΑΔΕ λόγω του ότι δέν προβλέπεται απο το καταστατικό της ΕΑΔΕ !!! ( ούτε ΕΑΔΕ υπάρχει ΟΥΤΕ καταστικό !)

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση του ΠΣΑΣ:

Ο ΠΣΑΣ οφείλει να διαφωτίσει τα μέλη του σχετικά με τις ανακρίβειες που εξέφρασε η Πρόεδρος της ΕΕΑΕ στη χθεσινή συνέντευξή της στο Underwriter.gr. Διατυπώσεις που όχι μόνο δημιουργούν τεράστια σύγχυση, αλλά συντελούν καθοριστικά στο διαμελισμό της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.

Ο ΠΣΑΣ σύμφωνα με το Άρθρο 4 του Καταστατικού του εγγράφει ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ φυσικά πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 20ο έτος της ηλικίας τους και ασκούν κατά κύριο λόγο το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή (πρώην ασφαλειομεσίτη, πρώην παραγωγού ασφαλειών) βάσει των προϋποθέσεων που προβλέπει και ορίζει ο νόμος ή που αποδεδειγμένα ασχολείται με την προώθηση ασφαλιστικών εργασιών.

Επομένως, ασφαλώς ο ΠΣΑΣ έχει “καθαρή ταυτότητα” και συμβαδίζει απόλυτα με το Νόμο!!
Απάντηση στις αντιδεοντολογικές πρακτικές που ακολουθήθηκαν, ήταν η ηχηρή απουσία της Διαμεσολάβησης στην προκείμενη εκδήλωση.

Ας είμαστε ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ, ΤΑΠΕΙΝΟΙ, ΔΙΑΦΑΝΟΙ για να ενώνουμε και όχι να διασπούμε την Διαμεσολάβηση.
Η ρήση του σοφού λαού “Τα στερνά τιμούν τα πρώτα” απαντά σε όλους μας.

Ο ΠΣΑΣ θα συνεχίσει δυναμικά την πορεία του στην Ασφαλιστική Αγορά με πρωταρχικό του μέλημα την προάσπιση των συμφερόντων όλων των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, αναδεικνύοντας καθημερινά τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει ο επαγγελματίας Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής στον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν