Αναντικατάστατος ο Κωνσταντίνος Μίχαλος για τον επιμελητηριακό θεσμό…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα των ημερών, το όνομα του Κωνσταντίνου Μίχαλου, που έφυγε από την ζωή στα 61 του χρόνια από ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών, ταυτίστηκε όσων λίγων με το ελληνικό επιχειρείν της τελευταίας 20ετίας.

Το newmoney.gr σε σχετικό αφιέρωμα του αναφέρει μεταξύ άλλων :

Αεικίνητος, βάζοντας πολλές φορές στην άκρη τις δικές του επιχειρήσεις για να ασχοληθεί με τα κοινά, ο Κωνσταντίνος Μίχαλος κατάφερνε εδώ και χρόνια να κερδίζει τη στήριξη της πλειοψηφίας των επαγγελματιών στις εκλογές του ΕΒΕΑ. Και αυτό παρά τις εναλλαγές του πολιτικού κλίματος, των πολιτικών δυνάμεων και των κυβερνήσεων, ειδικά στα χρόνια της «Εθνικής οικονομικής περιπέτειας».

Η εκλογή Κ. Μίχαλου στην προεδρία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών ξεκίνησε το 2006, ενώ από το 2012 και έπειτα διετέλεσε Πρόεδρος της Kεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Θεωρείτο δε μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου στην Ελλάδα, ενώ υπήρξε ένας από τους πιο προβεβλημένους εκπροσώπους της Ελληνικής επιχειρηματικότητας υποστηρίζοντας σθεναρά τη μείωση των συντελεστών φορολογίας , προβάλλοντας ξεκάθαρες και εμπεριστατωμένες θέσεις για την προώθηση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, μη διστάζοντας να συγκρουστεί όπου αυτό ήταν αναγκαίο για να υποστηρίξει τις θέσεις του θεσμού που εκπροσωπούσε.

Ο Επιμελητηριακός θεσμός έχασε ένα πραγματικό ηγέτη του οποίου η θέση είναι αδιαμφισβήτητα δυσαναπλήρωτη…

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Τί είναι τελικά η τεχνητή νοημοσύνη και τι ρόλο παίζει στην κυβερνοασφάλεια

Έχετε σκεφτεί ποτέ πώς χρησιμοποιούν οι κυβερνοεγκληματίες την τεχνητή νοημοσύνη ή ακόμα και οι ομάδες που υπερασπίζονται την ασφάλειά μας στην κυβερνοασφάλεια;

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν