Μαύρος Γάτος

Απειλές δέχεται ο άνθρωπος που μας αποκάλυψε το σκάνδαλο του μαύρου κωδικού μεγάλου και γνωστού δικτυάρχη!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Απειλές δέχεται ο άνθρωπος που μας αποκάλυψε το σκάνδαλο του μαύρου κωδικού μεγάλου και γνωστού δικτυάρχη!

Στιγμές μαφίας δέχεται ο συνάδελφος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής που ΜΙΛΗΣΕ στον ΜΑΥΡΟ ΓΑΤΟ για την υπόθεση ασφαλιστικού γραφείου με μπλοκαρισμένους τραπεζικούς λογαριασμούς και ΜΑΥΡΟ ΚΩΔΙΚΟ σε ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΚΤΥΑΡΧΗ  του κλάδου!

Σύμφωνα με το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ του Μαύρου Γατούλη γνωστό ασφαλιστικό γραφείο το οποίο χρωστάει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ προμήθειες σε πρώην συνεργάτες και είναι μπλοκαρισμένη από πολλές ασφαλιστικές εταιρείες αλλα και από το τραπεζικό σύστημα, συνεχίζει να εκδίδει συμβόλαια μέσω μαύρου κωδικού που έχει συνάψει με μεγάλο και γνωστό γραφείο δικτυάρχη.

Μάλιστα τις προμήθειες ο εν λόγω δικτυάρχης της αποδίδει ΧΕΡΑΤΑ σε τσάντες σούπερ μάρκετ.

Η αποκάλυψη έγινε την περασμένη εβδομάδα στον ΓΑΤΟ (δείτε εδώ σχετική ανάρτηση)  και ένα 24ωρο έπειτα ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ και ΠΑΘΩΝ δέχτηκε τηλεφωνικές απειλές!

Μόνο που ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝ τους γράφει στα @@ του και μας αποκάλυψε πως τις επόμενες ημέρες ΘΑ ΚΕΛΑΗΔΗΣΕΙ και επιπλέον πληροφορίες.

Όπως μας δήλωσε χαρακτηριστικά “Αν με ξανακαλέσουν και με απειλήσουν θα σου στείλω στοιχεία για την ΜΑΥΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με το ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΣ για να τα βγάλεις στη ΦΟΡΑ.”

ΝΙΑΟΥ

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Δημήτρης Γαβαλάκης Πριν από ενάμιση χρόνο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας εκπονήσαμε μία ενδιαφέρουσα έρευνα για τις επιχειρήσεις – μέλη μας. Η έρευνα διενεργήθηκε από την εταιρεία Pulse σε δείγμα 500 επιχειρήσεων της Αθήνας.

Θέλετε να μάθετε για την ασφάλιση επιχειρήσεων στην χώρα μας; Ο Δημήτρης Γαβαλάκης μας ενημερώνει!!

Πριν από ενάμιση χρόνο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας εκπονήσαμε μία ενδιαφέρουσα έρευνα για τις επιχειρήσεις – μέλη μας. Η έρευνα διενεργήθηκε