Απειλές δέχεται ο άνθρωπος που μας αποκάλυψε το σκάνδαλο του μαύρου κωδικού μεγάλου και γνωστού δικτυάρχη!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Απειλές δέχεται ο άνθρωπος που μας αποκάλυψε το σκάνδαλο του μαύρου κωδικού μεγάλου και γνωστού δικτυάρχη!

Στιγμές μαφίας δέχεται ο συνάδελφος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής που ΜΙΛΗΣΕ στον ΜΑΥΡΟ ΓΑΤΟ για την υπόθεση ασφαλιστικού γραφείου με μπλοκαρισμένους τραπεζικούς λογαριασμούς και ΜΑΥΡΟ ΚΩΔΙΚΟ σε ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΚΤΥΑΡΧΗ  του κλάδου!

Σύμφωνα με το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ του Μαύρου Γατούλη γνωστό ασφαλιστικό γραφείο το οποίο χρωστάει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ προμήθειες σε πρώην συνεργάτες και είναι μπλοκαρισμένη από πολλές ασφαλιστικές εταιρείες αλλα και από το τραπεζικό σύστημα, συνεχίζει να εκδίδει συμβόλαια μέσω μαύρου κωδικού που έχει συνάψει με μεγάλο και γνωστό γραφείο δικτυάρχη.

Μάλιστα τις προμήθειες ο εν λόγω δικτυάρχης της αποδίδει ΧΕΡΑΤΑ σε τσάντες σούπερ μάρκετ.

Η αποκάλυψη έγινε την περασμένη εβδομάδα στον ΓΑΤΟ (δείτε εδώ σχετική ανάρτηση)  και ένα 24ωρο έπειτα ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ και ΠΑΘΩΝ δέχτηκε τηλεφωνικές απειλές!

Μόνο που ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝ τους γράφει στα @@ του και μας αποκάλυψε πως τις επόμενες ημέρες ΘΑ ΚΕΛΑΗΔΗΣΕΙ και επιπλέον πληροφορίες.

Όπως μας δήλωσε χαρακτηριστικά “Αν με ξανακαλέσουν και με απειλήσουν θα σου στείλω στοιχεία για την ΜΑΥΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με το ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΣ για να τα βγάλεις στη ΦΟΡΑ.”

ΝΙΑΟΥ

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Τί είναι τελικά η τεχνητή νοημοσύνη και τι ρόλο παίζει στην κυβερνοασφάλεια

Έχετε σκεφτεί ποτέ πώς χρησιμοποιούν οι κυβερνοεγκληματίες την τεχνητή νοημοσύνη ή ακόμα και οι ομάδες που υπερασπίζονται την ασφάλειά μας στην κυβερνοασφάλεια;

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν