Μαύρος Γάτος

Aπο λεπτό σε λεπτό ξεκινάει η Γενική Συνέλευση του ΠΣΑΣ!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ο mavrosgatos.gr επαναφέρει το θέμα των "χαμένων" 47.000 € που δέν έλαβε ποτέ ο ΠΣΑΣ απο το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών!

Απο λεπτό σε λεπτό ξεκινάνε οι εργασίες της Γενικής Συνελεύσεως του ΠΣΑΣ προκειμένου να ανακοινωθεί το πόρισμα του ελεγκτή για την περίοδο 2017 – 2020 κατα την οποία δεκάδες χιλιάδες ευρώ κατασπαταλήθηκαν για αγορές που ουδεμία σχέση είχαν με τον σκοπό του σωματείου.

Ο προσωρινός πρόεδρος Νίκος Κεχαγιάογλου φέρει μεγάλη ευθύνη.

Αφενός θα πρέπει να ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΤΑΞΗ κάποιους τσαρλατάνους που ΞΕΖΟΥΜΙΣΑΝ το σωματείο οικονομικά και τώρα ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ και αφετέρου να ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ.

Μετά το πέρας της Γενικής Συνελεύσεως θα διεξαχθεί η εκλογική διαδικασία η οποία για πολλούς αποτελεί και την ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Δημήτρης Γαβαλάκης Πριν από ενάμιση χρόνο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας εκπονήσαμε μία ενδιαφέρουσα έρευνα για τις επιχειρήσεις – μέλη μας. Η έρευνα διενεργήθηκε από την εταιρεία Pulse σε δείγμα 500 επιχειρήσεων της Αθήνας.

Θέλετε να μάθετε για την ασφάλιση επιχειρήσεων στην χώρα μας; Ο Δημήτρης Γαβαλάκης μας ενημερώνει!!

Πριν από ενάμιση χρόνο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας εκπονήσαμε μία ενδιαφέρουσα έρευνα για τις επιχειρήσεις – μέλη μας. Η έρευνα διενεργήθηκε