Από μέρα σε μέρα αναμένονται εξελίξεις στον ΠΣΑΣ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ο ΠΣΑΣ απαντάει στο editorial του Ευάγγελου Σπύρου !

Τέλος χρόνου για το ιστορικό σωματείο της χώρας το οποίο τα τελευταία δύο χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα διοίκησης.

Από την πρώτη στιγμή όπου και ανέλαβε χρέη προέδρου η κα Θεοδώρα Γουργούλη, άξιο και σοβαρό στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς με πολλά χρόνια στο «κουρμπέτι» αλλά και μεγάλη εμπειρία στις διαδικασίες του Million Dollar Round Table (MDRT) προσπάθησε να “καθαρίσει” το παρελθόν ενός συνδέσμου με πολλές υποθέσεις ανοιχτές και «πληγές» που δε γιατρεύονταν.

Ήδη από την πρώτη στιγμή τα θέματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η κα Γουργούλη ήταν δύο:

1ο ανοιχτό θέμα:

Η ανοιχτή εκκρεμότητα του οικονομικού ελέγχου επι προεδρίας του Global Speaker Παναγιώτη Λελεδάκη που περιφέρεται στους διαδρόμους της NASA και με τις ομιλίες του εκτοξεύει πυραύλους στους γύρω γαλαξίες.

Μάλιστα, κάπου στις αρχές Φεβρουαρίου 2019 ο μαύρος γάτος είχε θέσει κάποια ερωτήματα προς τα μέλη του ΔΣ τα οποία βεβαίως ποτέ δεν απαντήθηκαν. Συγκεκριμένα:

  1. Ποια είναι η αφορμή για την οποία αποφασίστηκε ο οικονομικός έλεγχος των δύο προηγούμενων Δ.Σ του Π.Σ.Α.Σ;
  2. Για ποιο λόγο καθυστερεί ο οικονομικός έλεγχος από την Ελεγκτική Επιτροπή;
  3. Με ποια αφορμή διατάχθηκε ο εν λόγω οικονομικός έλεγχος;
  4. Ποια η σχέση των μελών της Ελεγκτικής Επιτροπής με τον τέως Πρόεδρο του Συνδέσμου;
  5. Ισχύουν τα όσα ακούγονται περί μη εκδοθέντων αποδείξεων και εξόδων ταξιδιών που ουδεμία σχέση έχουν με το αντικείμενο του Π.Σ.Α.Σ;

Αξίζει να αναφέρουμε πως από την στιγμή που ο μαύρος γάτος άρχισε να νιαουρίζει για την εν λόγω υπόθεση άρχισαν να «πέφτουν» τηλέφωνα για να σταματήσει το νιαούρισμα.  Μάλιστα στο τηλέφωνο που δέχτηκε ο μαύρος γάτος απο τον γνωστό αγροίκο χωρίς τρόπους και σεβασμό προς κανέναν (μέλος του Δ.Σ ) μεταξύ άλλων κατηγορήθηκε (ο μαύρος γάτος) πως είναι κατευθυνόμενος από συμφέροντα!

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Να κατηγορείται ο μαύρος γάτος για συμφέροντα από αυτούς που …….κοιτούσαν το συμφέρον τους!

Παράλληλα το ίδιο διάστημα βγαίνει στο φώς της δημοσιότητας και μία πληροφορία πως…….αυτός που κάνει τον έλεγχο στα βιβλία του ΠΣΑΣ δεν είναι ορκωτός λογιστής αλλα……λογιστής με άδεια ασφαλιστικού διαμεσολαβητή!

 

2ο ανοιχτό θέμα:

Η «σκοτεινή» και «ύποπτη» υπόθεση της απευθείας ανάθεσης της διοργάνωσης του MDRT Day Athens από τον ΠΣΑΣ στην RAZZMATAZZ EVENTS IKE αλλά και το υπέρογκο ποσό που δόθηκε στην δεύτερη με μία σύμβαση που δεν παραδόθηκε ποτέ στην πρόεδρο.

Όμως ταυτόχρονα με τον αγώνα που έδινε η Πρόεδρος κάποια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ξεκίνησαν έναν βρώμικο πόλεμο με εσωτερικά emails που δεν ήταν μόνο προσβλητικά προς το πρόσωπο της προέδρου αλλά και όσων στεκόντουσαν δίπλα της αλλά και προς τα ίδια τα μέλη του ΠΣΑΣ! Ο Μαύρος γάτος είναι σε θέση να γνωρίζει το περιεχόμενο πολλών από αυτά τα κατάπτυστα emails.

Εν το μεταξύ αξίζει να αναφέρουμε πως τον περασμένο Μάρτιο η κα Γουργούλη απέστειλε εξώδικο προς συγκεκριμένα μέλη του ΠΣΑΣ προκειμένου να προστατεύσει την εύρυθμη λειτουργία του συνδέσμου. Ταυτόχρονα ενημέρωσε το κοινό και κυρίως τα μέλη του ΠΣΑΣ με επιστολή που έλαβαν όλα τα κλαδικά έντυπα.

Όλο αυτό το διάστημα τα προβλήματα δεν σταματούσαν. Μάλιστα στην τελευταία γενική συνέλευση του συνδέσμου όπου αρκετά μέλη προσήλθαν για να παρακολουθήσουν τις εργασίες της εκτυλίχθηκαν τραγελαφικές στιγμές με τον γνωστό κ. ΤΙΠΟΤΑΣ να χτυπάει τα τραπέζια και να πετάγονται τα φλιτζανάκια του καφέ στα πουκάμισα των μελών που προσήλθαν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση! (όσοι βρέθηκαν εκεί ξέρουν πολύ καλά για τί μιλάμε)

Από εκείνη την τελευταία Γενική Συνέλευση η κα Γουργούλη ζητάει επίμονα έκτακτο διοικητικό συμβούλιο το οποίο όμως δεν έχει γίνει και αυτό με υπαιτιότητα της γνωστής παρέας μέσα από το ΔΣ η οποία θέλει διακαώς να απομακρυνθεί η πρόεδρος και να συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τον ΠΣΑΣ, τον ιστορικότερο σύνδεσμο διαμεσολαβητών της χώρας ώς το μαγαζάκι τους για να κάνουν τις δουλίτσες τους.

Εγκυρότατες πληροφορίες του μαύρου γατούλη αναφέρουν πως μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις και ταυτόχρονα θα γίνει και η Εκτακτη Γενική Συνέλευση οπου Ο ΜΑΥΡΟΣ ΓΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Τί είναι τελικά η τεχνητή νοημοσύνη και τι ρόλο παίζει στην κυβερνοασφάλεια

Έχετε σκεφτεί ποτέ πώς χρησιμοποιούν οι κυβερνοεγκληματίες την τεχνητή νοημοσύνη ή ακόμα και οι ομάδες που υπερασπίζονται την ασφάλειά μας στην κυβερνοασφάλεια;

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν