Μαύρος Γάτος

Από βρετανική startup και εταιρία του Antenna νέα πλατφόρμα online ασφάλισης αυτοκινήτου

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Του Γιάννη Χαρονικολάου – αναδημοσίευση απο το asfalisinet.gr

Εν μέσω καραντίνας  για τον Covid-19 η εταιρία Compare Greece του Ομίλου Antenna  και η Nova Founders Capital, θέτoυν  σε λειτουργία  πλατφόρμα online σύγκρισης τιμών για ασφάλιση αυτοκινήτου, όπως ανακοίνωσε όμιλος .

Η πλατφόρμα είναι στην Ιστοσελίδα pricefox.gr και τίθεται σταδιακά σε λειτουργία καθώς από μια πρώτη ματιά δεν είναι πλήρως λειτουργική, γιατί προφανώς ανεβαίνει εσπευσμένα για να εκμεταλλευτεί την περίοδο της καραντίνας λόγω του Covid-19.

Η πλατφόρμα,  όπως ανακοινώθηκε γίνεται με την συνεργασία της Nova Founders Capital, που όπως αναφέρει το Wikipedia “είναι μια εταιρία επιχειρηματικών κεφαλαίων με έδρα το Λονδίνο και εκκολαπτήριο επιχειρήσεων που ειδικεύονται στη χρηματοοικονομική τεχνολογία και σε άλλες τεχνολογίες διαδικτύου που σχετίζονται με χρηματοοικονομικές υπηρεσίες”

Στη λίστα των ασφαλιστικών εταιρίων, που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα και  προφανώς  θα συνεργάζονται, αναφέρονται 20 ασφαλιστικές εταιρίες που κάνουν ασφάλιση αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Σε σχετική ενότητα της ιστοσελίδας “σχετικά με εμάς” αναφέρεται :

Ποια είναι η σχέση του Pricefox με τις ασφαλιστικές εταιρείες;

“Το Pricefox είναι ένας Ασφαλιστικός Πράκτορας με την διαφορά ότι σου παρέχει όλες τις υπηρεσίες ενώ εσύ απολαμβάνεις την άνεση του καναπέ σου. Θέλουμε ο πελάτης μας να επιλέγει ασφάλεια αυτοκινήτου από τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες, το πακέτο που είναι κατάλληλο για τις ανάγκες του, στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.”

Ως “μότο” στην πρώτη σελίδα της ιστοσελίδας αναφέρεται” Ασφάλισε το αυτοκίνητο σου και εξοικονόμησε έως και 70 € ετησίως”

Προς το παρόν δεν φαίνεται να είναι διαθέσιμη η εφαρμογή της επιλογής εταιρίας και τιμολόγησης , ούτε άλλα στοιχεία για την εταιρία που διαχειρίζεται.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Bourgazas & Associates E.E: Δεν είμαστε πλέον εκπρόσωποι της City Insurance! Τι απαντά το Επικουρικό Κεφάλαιο για το ζήτημα των αποζημιώσεων;

Σε ένα ατελείωτο κομφούζιο εξελίσσεται η υπόθεση της City Insurance, με την αβεβαιότητα να εντείνεται όλο και περισσότερο στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, η

Εντός 30 ημερών υποχρεούνται οι ασφαλισμένοι της City Insurance να συνάψουν συμβόλαιο με νέα εταιρεία! Τι ισχύει σε περίπτωση ατυχήματος εντός αυτού του διαστήματος;

Σύγχυση έχει προκαλέσει στην Ελληνική αγορά η οριστική ανάκληση της λειτουργίας της City Insurance, δεδομένου ότι 180.000 ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων βρίσκονται στον