Αποχώρηση μελών ΣΠΑΤΕ απο ΔΣ ΠΟΑΔ: Τα ευχολόγια για ενότητα είναι καλά – και ενθαρρυντικά – αλλά κάποτε απαιτείται και η ουσία

Facebook
Twitter
LinkedIn

Αντιγράφουμε μέρος κειμένου που δημοσιεύθηκε σήμερα στο insuranceworld.gr για το θέμα που προέκυψε απο την αποχώρηση μελών του ΣΠΑΤΕ απο το Δ.Σ της ΠΟΑΔ. 

Οπότε τα τηλέφωνα ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ απευθείας στο insuranceworld.gr και στον αρθρογράφο της στήλης ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ 

….τελευταία ανακοίνωση για αποχώρηση των τριών εκλεγμένων αντιπροσώπων του ΣΠΑΤΕ από την ΠΟΑΔ καταδεικνύει το γεγονός αυτό: Την αντίθεση, δηλαδή, των απόψεων στις τάξεις της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Ποιοι θέλουν να κρίνουν, αλλά δεν είναι εύκολοι στη κριτική; Δεν μπορεί να υπάρξει μια “μίνιμουμ συμφωνία κυρίων” σε θέματα βασικά που έχει ανάγκη ο κλάδος;

Τα ευχολόγια για ενότητα είναι καλά – και ενθαρρυντικά – αλλά κάποτε απαιτείται και η ουσία.

Στο προσκήνιο βρίσκονται πλατφόρμες και online πωλήσεις που κατακτούν μέρα με τη μέρα μερίδιο αγοράς στο αυτοκίνητο. Τα επόμενα χρόνια οι ίδιες οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα έχουν λόγο στην ασφάλιση.

Οι ίδιο οι ασφαλιστές έχουν μιλήσει για πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού που προβληματίζουν έντονα τους ίδιους και το μέλλον των εργασιών τους.

Οι τράπεζες ασκούν επίσης πιέσεις ενισχύοντας τομείς του bancassurance.

Ψηφιακές τεχνολογίες και νέες άλλες τάσεις αλλάζουν εκ βάθρων το ρόλο του διαμεσολαβητή.

Θα βρεθούν λύσεις για όλα αυτά στον κλάδο με εσωστρέφεια και πολυδιάσπαση;

 

Να υπενθυμίσουμε πως ο ΜΑΥΡΟΣ ΓΑΤΟΣ έγραψε σήμερα σχετικά με το ζήτημα εδώ

Πηγή insuranceworld.gr

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

ΤτΕ: Αναλυτικές οδηγίες για τις εξετάσεις πιστοποίησης στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2022, στην Αθήνα

Οδηγίες για τη διενέργεια εξετάσεων για την πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων (αντ)ασφαλιστικών προϊόντων στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2022 στην Αθήνα, έδωσε στη

Με 7 θέματα η Γενική Συνέλευση του ΠΣΑΣ στις 23/10/2022 – μεταξύ αυτών και το πόρισμα του ορκωτού για τα ΓΚΑΦΡΑ που χάθηκαν!

Η μεγάλη στιγμή της αποκάλυψης του Πορίσματος του ορκωτού ελεγκτή για το μεγάλο σκάνδαλο ΠΣΑΣ  Για όσους έχουν ξεχάσει τις ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Αντιδρά ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής στις αλλαγές στο Ομαδικό Συμβόλαιο Υγείας

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής εξέφρασε μέσα από επίσημη ανακοίνωσή του τις ενστάσεις τους αναφορικά με τις αλλαγές στο  “Ομαδικό Συμβόλαιο Υγείας 2155”