Μαύρος Γάτος

Αποκάληψη Πετσακάκη: Η Εθνική τράπεζα αποφάσισε να καταργήσει τη συμμετοχή του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής αναρτήθηκε η παρακάτω ανακοίνωση του Γιάννη Πετσαλάκη εκλεγμένου εκπρόσωπου των εργαζόμενων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

“Με τη σφραγίδα της εμπιστοσύνης σας

Συνάδελφοι,

Η Εθνική τράπεζα αποφάσισε να καταργήσει τη συμμετοχή του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ. της Εταιρίας μας, χωρίς καμία αιτιολογία, ακολουθώντας το δόγμα του «αποφασίζουμε και διατάζουμε».

Πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα ενισχυθεί η αδιαφάνεια και θα φιμώσουν τις ενοχλητικές φωνές.

Πιστεύουν ότι η επίδειξη δύναμης από μεριάς τους θα τρομάξει τους εργαζόμενους.

Αυτό όμως δεν πρόκειται να συμβεί.

Ο εκπρόσωπος των εργαζόμενων, το μοναδικό ζωντανό κομμάτι της Εταιρίας (μαζί με τα εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ.), οι εργαζόμενοι συνολικά θα συνεχίσουν να παρεμβαίνουν, να προτείνουν, να ασκούν κριτική.

Αντί όμως για λόγια, θα ήθελα να παρουσιάσω το τι αντιπροσώπευε για το υπόλοιπο Δ.Σ. της Εταιρίας ο εκπρόσωπος των εργαζομένων, μέσα από την δική τους επίσημη κριτική και αξιολόγηση:

Πετσαλάκης Αξιολόγηση ΔΣ Εταιρίας

Νομίζω ότι γίνεται εύκολα κατανοητό όχι το τι προσέφερε και που συνέβαλε, αλλά το γιατί έπρεπε να μην υπάρχει η φωνή των εργαζόμενων στο Δ.Σ.

Πέντε χρόνια τώρα, θεωρώ ότι αντιπροσώπευσα επάξια όλους τους εργαζόμενους που μου εμπιστεύτηκαν τη φωνή τους, για να τη μεταφέρω στο Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα παραπάνω σχόλια δεν μπορούν παρά να είναι τίτλος τιμής και εμπιστοσύνης.

Είμαι περήφανος για όλες και για όλους τους συναδέλφους μου.

Είμαι περήφανος για την προσπάθειά τους να διατηρήσουν υψηλό το επίπεδο εξυπηρέτησης των δικτύων πωλήσεων και των ασφαλισμένων μας, τις περισσότερες φορές έχοντας δυστυχώς πολύ λίγα εργαλεία δουλειάς στα χέρια τους.

Οι εργαζόμενοι είμαστε και θα είμαστε στην πρώτη γραμμή της εκπροσώπησης της Εταιρίας μας.

Γιατί είμαστε η δύναμη, η δημιουργικότητα, το παρελθόν και το μέλλον της Εταιρίας μας.

Γιατί διαχρονικά χωρίς τους εργαζόμενους, χωρίς τη συμβολή και τον καθημερινό αγώνα τους η Εθνική Ασφαλιστική δε θα υπήρχε.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας.

Είναι πολύ μικροί μπροστά στη συλλογική προσπάθεια & τη δύναμή μας.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας, πολύτιμο οδηγό στην πορεία μου.

Συνεχίζουμε μαζί με αισιοδοξία, πείσμα και θέληση για το καλύτερο μέλλον όλων μας.

Γιάννης Πετσαλάκης

Εκλεγμένος εκπρόσωπος των εργαζόμενων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Ασφαλιστικής

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ηλίας Τσολάκης για το νομοσχέδιο περί υποχρεωτικής ασφάλισης ακινήτων: Η πολιτεία πρέπει να βάλει στο παιχνίδι τους διαμεσολαβητές για την εξασφάλιση της διατηρησιμότητας του ασφαλιστηρίου συμβολαίου

Για το νέο σχέδιο νόμου που εισάγει για πρώτη φορά την υποχρεωτική ασφάλιση στον κλάδο περιουσίας αλλά και για τη συνάντηση των φορέων της

Γιώργος Νίκος για 72 δόσεις: Το μηχανογραφικό σύστημα του ΕΦΚΑ δεν ενεργοποιήθηκε ακόμη για όλους τους ΚΑΔ των διαμεσολαβητών – Αναμένεται παράταση ενός μήνα

Για την ένταξη των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών έπειτα από παρέμβαση της ΠΟΑΔ στη ρύθμιση των 72 δόσεων για οφειλές που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας σε