Μαύρος Γάτος

Αποκαλύψεις Μαύρου Γάτου (Μ.Γ) για το πρόγραμμα της περιφέρειας Αττικής: Επίσημο ερώτημα απο την αντιπολίτευση προς τον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Δέν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις του Μαύρου Γάτου για το πρόγραμμα της περιφέρειας Αττικής στο οποίο ενώ διαφημίστηκε απο τον κ. Χατζηθεοδοσίου, πρόεδρο του Ε.Ε.Α , πως οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές , κάτι τέτοιο δέν ισχύει!

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ 

ΚΑΙ ΕΔΩ 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ.

Σήμερα ο κ. Γιώργος Γκόντζος, μέλος του Δ.Σ του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών κατέθεσε επίσημο ερώτημα το οποίο αναφέρεται στις αποκαλύψεις του Μ.Γ.

Συγκεκριμένα αναφέρει το σχετικό emai:

Πρός

πρόεδρο κ. Χατζηθεοδοσίου

κ .Γαβαλάκη

Στις 16 Νοεμβρίου, με δημόσιες δηλώσεις και αναρτήσεις στην ιστοσελίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ο πρόεδρος ανακοίνωσε πως «Με παρέμβαση του ΕΕΑ,ενισχύονται μεταξύ άλλων και οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και ακολούθησαν σύνδεσμοι «προσκείμενοι» στον ίδιο να δίνουν συγχαρητήρια, στο πρόγραμμα της περιφέρειας ονομάζεται «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία COVID-19 στην Αττική» (είναι αυτό https://www.espa.gr/el/Pages/ProclamationsFS.aspx?item=5026 ).
Όμως μέχρι και σήμερα, κανένας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής δεν έχει καταχωρήσει τον ΚΑΔ του στο σύστημα που δέχεται τις αιτήσεις.
Μάλιστα υπάρχουν και δημοσιεύματά, στο διαδίκτυο..

Κ. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ, ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ;

Τι απαντάτε, σε όλα αυτά και σε ποιες ενέργειες θα προβείτε, για να μην αποδειχθεί και αυτό άλλο ένα πυροτέχνημα.

Γιώργος Γκόντζος

Μέλος Δ.Σ.

 

Ο Μαύρος Γάτος ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΑΛΑΚΗ – ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΕΕΑ-  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Bourgazas & Associates E.E: Δεν είμαστε πλέον εκπρόσωποι της City Insurance! Τι απαντά το Επικουρικό Κεφάλαιο για το ζήτημα των αποζημιώσεων;

Σε ένα ατελείωτο κομφούζιο εξελίσσεται η υπόθεση της City Insurance, με την αβεβαιότητα να εντείνεται όλο και περισσότερο στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, η

Εντός 30 ημερών υποχρεούνται οι ασφαλισμένοι της City Insurance να συνάψουν συμβόλαιο με νέα εταιρεία! Τι ισχύει σε περίπτωση ατυχήματος εντός αυτού του διαστήματος;

Σύγχυση έχει προκαλέσει στην Ελληνική αγορά η οριστική ανάκληση της λειτουργίας της City Insurance, δεδομένου ότι 180.000 ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων βρίσκονται στον