ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Οικονομικός έλεγχος ΠΣΑΣ. Ο ελεγκτής δέν είναι ορκωτός όπως προβλέπει ο νόμος!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του μαύρου γάτου ο οικονομικός έλεγχος του ΠΣΑΣ καθυστερεί εδώ και πάρα πολλούς μήνες. Κάτι που δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση.

Σύμφωνα με την νομοθεσία ένας οικονομικός έλεγχος μπορεί να γίνει μόνο από ορκωτό ελεγκτή – λογιστή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση από όσο έχουμε μάθει ο έλεγχος γίνεται από λογιστή που μάλιστα….η κύρια δραστηριότητά του είναι ασφαλιστικός διαμεσολαβητής!!
Συμπληρωματικά πρέπει να αναφέρουμε – πάντα σύμφωνα με πληροφορίες – ότι ο εν λόγω επαγγελματίας λογιστής είναι προσκείμενος στον τέως πρόεδρο καθώς και στον ταμεία του συνδέσμου.

Ελέγχους διενεργούν μόνο ορκωτοί λογιστές πιστοποιημένοι και ανεξάρτητοι και πρέπει να έχουν οριστεί από το διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΣ.

Αυτό δεν το γνωρίζατε κ. Λελεδάκη (Global Speaker) κ. Μαρκουίζε και κ. Στασινόπουλε;

Πρέπει άμεσα να αντικατασταθεί το εν λόγω άτομο με ορκωτό λογιστή τοποθετημένο από το Δ.Σ του Π.Σ.Α.Σ.

Άραγε…..θέλουν κάποιοι να κρύψουν κάτι από τον έλεγχο;
Τϊ έχουν να κρύψουν;
Φοβούνται τυχόν αποκαλύψεις για κακοδιαχείριση;

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Real Estate Business από Μεγάλο Επιμελητήριο!

Μεγάλο Επιμελητήριο της χώρας υπέγραψε για αγορά οικοπέδου αξίας 7.000.000 !! Με τα χρήματα των μελών του βεβαίως! Και αυτό συμβαίνει όταν

Μεγάλη προσέλευση αναμένεται στην αυριανή εκδήλωση του Σ.Δ.Α.Ε στη Θεσσαλονίκη!

Ενημερωτική εκδήλωση για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της στην καθημερινότητα των πολιτών διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Ν. Θεσσαλονίκης (ΣΔΑΕ) Η