Ασφαλιστική απάτη με πρωταγωνιστή ένα «χαμένο» Rolex

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο χρόνος μπορεί να είναι χρυσός, ωστόσο στην περίπτωση του Christopher Michalke από το Seattle η ρήση αυτή μάλλον δεν ισχύει, καθώς κατηγορείται για την υποβολή ψευδούς ασφαλιστικής απαίτησης για ένα πολυτελές ρολόι Rolex που ισχυρίστηκε ότι “χάθηκε”.

Σύμφωνα με την έκθεση της Μονάδας Εγκληματικών Ερευνών (CIU), ο Michalke αγόρασε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο «πολύτιμης προσωπικής ιδιοκτησίας» από την ασφαλιστική εταιρεία USAA τον Αύγουστο του 2019. Το συμβόλαιο προοριζόταν να καλύψει το Rolex Submariner, το οποίο είχε αγοράσει το 2018 έναντι $ 14.753. Ωστόσο ένα χρόνο μετά την αγορά του πολυτελούς ρολογιού, ο Michalke κατέθεσε αίτημα αποζημίωσης στην USAA στην οποία δήλωνε ότι έχασε το ρολόι του, διεκδικώντας την αποζημίωση που αναγραφόταν στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό του.

Βέβαια, για κακή του τύχη, η USAA ανακάλυψε στοιχεία που αποδείκνυαν ότι ο Michalke είχε πουλήσει το ρολόι του σε ένα κοσμηματοπωλείο έναντι 8.750 δολαρίων μόλις 21 ημέρες αφότου είχε καταθέσει την αξίωση. Η USAA συνεπώς αρνήθηκε την καταβολή της αποζημίωσης παραπέμποντας την υπόθεση στο CIU.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

ΤτΕ: Αναλυτικές οδηγίες για τις εξετάσεις πιστοποίησης στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2022, στην Αθήνα

Οδηγίες για τη διενέργεια εξετάσεων για την πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων (αντ)ασφαλιστικών προϊόντων στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2022 στην Αθήνα, έδωσε στη

Με 7 θέματα η Γενική Συνέλευση του ΠΣΑΣ στις 23/10/2022 – μεταξύ αυτών και το πόρισμα του ορκωτού για τα ΓΚΑΦΡΑ που χάθηκαν!

Η μεγάλη στιγμή της αποκάλυψης του Πορίσματος του ορκωτού ελεγκτή για το μεγάλο σκάνδαλο ΠΣΑΣ  Για όσους έχουν ξεχάσει τις ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Αντιδρά ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής στις αλλαγές στο Ομαδικό Συμβόλαιο Υγείας

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής εξέφρασε μέσα από επίσημη ανακοίνωσή του τις ενστάσεις τους αναφορικά με τις αλλαγές στο  “Ομαδικό Συμβόλαιο Υγείας 2155”