Ασφαλιστική απάτη με πρωταγωνιστή ένα «χαμένο» Rolex

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο χρόνος μπορεί να είναι χρυσός, ωστόσο στην περίπτωση του Christopher Michalke από το Seattle η ρήση αυτή μάλλον δεν ισχύει, καθώς κατηγορείται για την υποβολή ψευδούς ασφαλιστικής απαίτησης για ένα πολυτελές ρολόι Rolex που ισχυρίστηκε ότι “χάθηκε”.

Σύμφωνα με την έκθεση της Μονάδας Εγκληματικών Ερευνών (CIU), ο Michalke αγόρασε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο «πολύτιμης προσωπικής ιδιοκτησίας» από την ασφαλιστική εταιρεία USAA τον Αύγουστο του 2019. Το συμβόλαιο προοριζόταν να καλύψει το Rolex Submariner, το οποίο είχε αγοράσει το 2018 έναντι $ 14.753. Ωστόσο ένα χρόνο μετά την αγορά του πολυτελούς ρολογιού, ο Michalke κατέθεσε αίτημα αποζημίωσης στην USAA στην οποία δήλωνε ότι έχασε το ρολόι του, διεκδικώντας την αποζημίωση που αναγραφόταν στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό του.

Βέβαια, για κακή του τύχη, η USAA ανακάλυψε στοιχεία που αποδείκνυαν ότι ο Michalke είχε πουλήσει το ρολόι του σε ένα κοσμηματοπωλείο έναντι 8.750 δολαρίων μόλις 21 ημέρες αφότου είχε καταθέσει την αξίωση. Η USAA συνεπώς αρνήθηκε την καταβολή της αποζημίωσης παραπέμποντας την υπόθεση στο CIU.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Αισιοδοξία Χατζηθεοδοσίου: Πολύ φοβάμαι ότι το 2023 θα έχουμε το μεγαλύτερο αριθμό λουκέτων στη χώρα

Εξαιρετικά αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης του Ε.Ε.Α για την κοπή της πίτας.

Η Howden Hellas εξαγοράζει την TCI SPECIALTY

Νέα εξαγορά στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης από την Howden Hellas – Ο μεγαλύτερος broker επιχειρηματικών ασφαλίσεων στη χώρα διευρύνει τις εργασίες του στη Βόρειο Ελλάδα, μέσω