Μαύρος Γάτος

Ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα ασφάλισε αυτοκίνητο με στοιχεία γνωστού εκδότη που πέθανε πριν 17 χρόνια

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του larissanet.gr, ο Λαρισαίος πρώην Ευρωβουλευτής Γιώργος Δημητρακόπουλος διαπίστωσε ότι αυτοκίνητο που ανήκει στον πατέρα του και εκδότη της ιστορικής εφημερίδας «Ελευθερία» Παναγιώτη Δημητρακόπουλου, χρησιμοποιείται και είναι ασφαλισμένο στο όνομα του πατέρα του, ο οποίος έχει πεθάνει εδώ και 17 χρόνια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο κ. Δημητρακόπουλος έχει ήδη προβεί σε καταγγελία, ενώ έπειτα από υπεκφυγές της εταιρίας κατάφερε να συνομιλήσει με το γενικό διευθυντή, ο οποίος δεσμεύτηκε για τη διευθέτηση και εξέταση της υπόθεσης.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του larissanet.gr

Δεν έχουν τέλος οι δυσάρεστες εκπλήξεις για τον Λαρισαίο πρώην Ευρωβουλευτή Γιώργο Δημητρακόπουλο ο οποίος πρόσφατα διαπίστωσε ότι αυτοκίνητο που ανήκει στον πατέρα του Παναγιώτη Δημητρακόπουλο χρησιμοποιείται και μάλιστα με ασφαλιστήριο συμβόλαιο το οποίο έχει υπογραφεί στο όνομα Παναγιώτης Δημητρακόπουλος , στο όνομα δηλαδή του επί 17 χρόνια αποθανόντος εκδότη της ιστορικής εφημερίδας «Ελευθερία» Παναγιώτη Δημητρακόπουλου. Το εν λόγω αυτοκίνητο έχει αριθμό κυκλοφορίας Λάρισας και το ασφαλιστήριο συμβόλαιο έχει υπογραφεί με γνωστή ασφαλιστική εταιρεία  εδώ και ένα χρόνο.

Σύμφωνα με τα όσα διαπίστωσε με μεγάλη έκπληξη ο κ. Γ. Δημητρακόπουλος το 2020 υπεγράφη ασφαλιστήριο συμβόλαιο με την Ασφαλιστική εταιρία στο όνομα του πατέρα του Παναγιώτη Δημητρακόπουλου για την ασφάλιση αυτοκινήτου που ανήκει στον πατέρα του. Μάλιστα για την έκδοση του εν λόγω ασφαλιστηρίου εκτός από τα στοιχεία, χρησιμοποιήθηκε και το ΑΦΜ του αποθανόντος εκδότη Παναγιώτη Δημητρακόπουλου το οποίο φαίνεται ότι είναι ακόμη ενεργό και χρησιμοποιείται 17 ολόκληρα χρόνια μετά το θάνατό του. Η παράνομη αυτή ενέργεια είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη για τον ίδιο τον κ. Γιώργο  Δημητρακόπουλο, αφού ως κληρονόμος του πατέρα του μπορεί, ιδιαίτερα μάλιστα σε περίπτωση ατυχήματος, να υποστεί σοβαρές συνέπειες αστικές, ποινικές και οικονομικές που θα του προκαλέσουν ανυπολόγιστη βλάβη.

Ο κ. Γ. Δημητρακόπουλος δια των δικηγόρων του έστειλε σχετική επιστολή στην γνωστή Ασφαλιστική Εταιρεία, στην οποία στη συνέχεια απευθύνθηκε και ο ίδιος. Μετά από αλλεπάλληλα διαβήματα και υπεκφυγές από την πλευρά της ασφαλιστικής εταιρείας συνομίλησε με τον γενικό διευθυντή ο οποίος, ενώ διαβεβαίωσε τον κ. Δημητρακόπουλο ότι θα έστελνε άμεσα όλα τα στοιχεία στους δικηγόρους του, δεν τήρησε ωστόσο την διαβεβαίωσή του.

Το θέμα είναι μείζονος σημασίας, πρωτίστως διότι αποτελεί μέγα σκάνδαλο αφού περικλείει απάτη ως εκ της χρήσης των στοιχείων του αποθανόντος Παναγιώτη Δημητρακόπουλου πιθανόν πλαστογραφία της υπογραφής του, παράνομη χρήση των φορολογικών στοιχείων του, προσβολή νεκρού και πολλά άλλα….

Σχετική αναφορά του κ. Γ. Δημητρακόπουλου θα κατατεθεί τις επόμενες μέρες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας η οποία θα κοινοποιείται και στις Εισαγγελίες Εφετών και Αρείου Πάγου με την οποία ζητά σύμφωνα με πληροφορίες να διερευνηθεί άμεσα.”

Πηγή: www.larissanet.gr

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο