ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ 13 χρόνια μετά…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η 13η επέτειος από την ανάκληση της Ασπίς Πρόνοια, την μακρινή πλέον 21η Σεπτεμβρίου 2009 φαίνεται ότι δεν θα είναι τόσο… γρουσούζικη. Η απόφαση για την δεύτερη καταβολή από το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής (ΕΚΖ) είναι ειλημμένη και σύντομα θα ψηφιστεί ελπίζοντας να μην υπάρξουν παγίδες και παραθυράκια που θα καθυστερήσουν την διαδικασία καταβολής των ποσών στους δικαιούχους, η οποία έτσι κι αλλιώς είναι πολύ αργή.

Ο αγώνας που δόθηκε για να φτάσουμε σε αυτήν την εξέλιξη ήταν πολύ δύσκολος γεμάτος απρόβλεπτα περιστατικά και τεράστιες καθυστερήσεις. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι περνώντας σε ένα από τα τελευταία στάδια της ιστορίας, αυτό των τελεσιδικήσεων των ανακοπών, θα δοθεί επιτέλους μια συνολική λύση στο πρόβλημα καταβάλλοντας εφάπαξ το υπόλοιπο των αποζημιώσεων στους δικαιούχους χωρίς δόσεις / καταβολές της πείνας που πιο πολύ αποτελούν μαρτύριο της σταγόνας παρά ανακούφιση των ζημιωθέντων.

Παρόλα αυτά θα ήταν μεγάλη αδικία να μην τιμήσουμε τα πρόσωπα που βοήθησαν έτσι ώστε να φτάσουμε σε αυτό το ικανοποιητικό αποτέλεσμα μέχρι σήμερα:

  • Τον Υπουργό Οικονομικών κύριο Χρήστο Σταϊκούρα
  • Τον Υπουργό Ανάπτυξης κύριο Άδωνη Γεωργιάδη
  • Τον Διοικητή της ΤτΕ κύριο Γιάννη Στουρνάρα
  • Τον Πρόεδρο της ΕΑΕΕ κύριο Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου
  • Τον Γενικό Διευθυντή Λειτουργιών της ΤτΕ κύριο Γεώργιο Πάσχα
  • Την Διευθύντρια της Δ/νσης εποπτείας Ασφ/κών εταιρειών κυρία Ιωάννα Σεληνιωτάκη
  • Τον πρόεδρο του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής κύριο Θεόδωρο Κοντοβαζαινίτη

 

Ευχαριστούμε όλους και όλες θερμά καθώς και όσους επίσης βοήθησαν από τις πίσω γραμμές του αγώνα για την επιτυχή κατάληξή του. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα τους έχουμε συμπαραστάτες και στην τελική ευθεία που απομένει, έτσι ώστε η επόμενη επέτειος να είναι πανηγυρική και να σημάνει την λήξη αυτής της περιπέτειας που χωρίς λόγο υπέστησαν δεκάδες χιλιάδες ασφαλισμένοι.

Για το ΔΣ του Συλλόγου Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια

Ο Πρόεδρος                                             Ο Γενικός Γραμματέας

 

Νίκος Κεχαγιάογλου                               Κωνσταντίνος Βαλαβάνης

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Αισιοδοξία Χατζηθεοδοσίου: Πολύ φοβάμαι ότι το 2023 θα έχουμε το μεγαλύτερο αριθμό λουκέτων στη χώρα

Εξαιρετικά αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης του Ε.Ε.Α για την κοπή της πίτας.

Η Howden Hellas εξαγοράζει την TCI SPECIALTY

Νέα εξαγορά στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης από την Howden Hellas – Ο μεγαλύτερος broker επιχειρηματικών ασφαλίσεων στη χώρα διευρύνει τις εργασίες του στη Βόρειο Ελλάδα, μέσω