Μαύρος Γάτος

Αστυνομικός συνέλαβε ντελιβερά και μετά παρέδωσε ο ίδιος την παραγγελία

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ένας αστυνομικός μετά τη σύλληψη ντελιβερά αποφάσισε να μην στερήσει από την οικογένεια το φαγητό και να παραδώσει ο ίδιος την παραγγελία.

Μπροστά σε μία απίστευτη εξέλιξη βρέθηκε μία οικογένεια, η οποία λίγο νωρίτερα είχε κάνει παραγγελία για φαγητό από κάποιο κινέζικο εστιατόριο. Ανοίγοντας την πόρτα, τους περίμενε μία έκπληξη καθώς έξω στεκόταν ένας αστυνομικός.

Εκείνος ρωτάει τον άνδρα που άνοιξε, αν υπάρχει στο σπίτι κάποια Σέρι. Τόσο ο άνδρας, όσο και η γυναίκα που βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο και στη συνέχεια εμφανίζεται, δείχνουν αρχικά μουδιασμένοι στην παρουσία του αστυνομικού.

«Υπάρχει κάποια Σέρι εδώ;» ρωτάει ο αστυνομικός. «Μπορώ να της μιλήσω;» ρωτάει τον άνδρα. Μετά, όταν βλέπει τη γυναίκα να βγαίνει από άλλο δωμάτιο συνεχίζει: «Είσαι η Σέρι;». Εκείνη απαντά καταφατικά.

«Το παιδί από το DoorDash (σ.σ. κινέζικο εστιατόριο) συνελήφθη, οπότε έφερα εγώ το φαγητό” ακούγεται να λέει ο αστυνομικός. “Εντάξει, ευχαριστώ πολύ! Είσαι υπέροχος” απαντά η γυναίκα, εμφανώς ανακουφισμένη όταν έμαθε ποιος ήταν ο λόγος της επίσκεψης του αστυνομικού.

Ο ντελιβεράς συνελήφθη επειδή είχε ληγμένη ασφάλεια αυτοκινήτου, καθώς και ληγμένο δίπλωμα οδήγησης. Σε βάρος του, εξάλλου, εκκρεμούσε κι ένα ένταλμα σύλληψης επειδή δεν είχε εμφανιστεί στο δικαστήριο.

Η υπόθεση διαδραματίστηκε στο Αρκάνσας των ΗΠΑ και το βίντεο που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγινε viral. “Μου συνέβη κι εμένα στη Νέα Υόρκη. Δύο αστυνομικοί μπήκαν σε μια πιτσαρία και πέρασαν χειροπέδες στον τύπο που έφτιαχνε την πίτσα. Ένας από τους αστυνομικούς έβγαλε την πίτσα μου από τον φούρνο, την έβαλε σε ένα κουτί και μου είπε: Ορίστε, η πίτσα σου. Νέα Υόρκη. Γι’ αυτό αγαπώ αυτή την πόλη!” έγραψε κάποιος σε σχόλιό του.

Πηγή: dikastiko.gr

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Σάλος απο τις ασυναρτησίες του τρομπέτα Ζαραλίκα για τις ασφαλιστικές εταιρείες!

Σάλος από τις ασυναρτησίες του Χριστόφορου Ζαραλίκα – γνωστού τρομπέτα του διαδικτύου – για τις ασφαλιστικές εταιρειες! Τεράστιο ζήτημα έχει προκύψει από