Αυστηρά λόγια απο την Δήμητρα Λύχρου !!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Με έντονο ύφος και επαναστατική διάθεση η κα Δήμητρα Λύχρου γράφει αλήθειες μέσα απο το νέο τεύχος του ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΩ

Η κυρία Λύχρου (η οποία αποτέλεσε μέλος της Νομοπαρασκευαστικής επιτροπής για την IDD με τα γνωστά αποτελέσματα για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές) μεταξύ άλλων αναφέρει:

Αλήθεια είναι ότι όλοι μας πλέον, με κάποιο τρόπο, βιώνουμε μία διαφορετική πραγματικότητα. Μετά απο μία μακροχρόνια οικονομική κρίση και μία σχεδόν τρίχρονη υγειονομική πανδημία, έρχεται μία ενεργειακή κρίση που θα φέρει όπως λένε ειδικοί αναλυτές και μία παγκόσμια επισιτιστική κρίση….

Καθημερινό φαινόμενο είναι προβολές όπως Ελάτε να σας ασφαλίσουμε και θα συμμετάσχετε σε κλήρωση αυτοκινήτου, θα κερδίσετε καύσιμα, θα κερδίσετε κουπόνια, θα έχετε δωρεάν κάρτα καυσαερίων, θα έχετε εκπτώσεις σε αγορά ελαστικών και τοποθέτησής τους, και άλλες και άλλες προτάσεις, ανάλογες της ευρηματικότητας του μάρκετινγκ της κάθε εταιρείας.

Σύλλογοι και Επιμελητήρια, ετοιμάζουμε μία μεγάλη καμπάνια ενημέρωσης του κοινού για την ανάγκη συνεργασίας μόνο με πιστοποιημένο ασφαλιστή, προκειμένου να έχει μία σωστή πρόταση ασφάλισης.

Στο τέλος η κα ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΥΧΡΟΥ εύχεται σε όλους μας ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Υ.Γ Είναι σημαντικό να διαβάζουμε την άποψη της κας ΛΥΧΡΟΥ για την παγκόσμια επισιτιστική κρίση.

LOL

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Real Estate Business από Μεγάλο Επιμελητήριο!

Μεγάλο Επιμελητήριο της χώρας υπέγραψε για αγορά οικοπέδου αξίας 7.000.000 !! Με τα χρήματα των μελών του βεβαίως! Και αυτό συμβαίνει όταν

Μεγάλη προσέλευση αναμένεται στην αυριανή εκδήλωση του Σ.Δ.Α.Ε στη Θεσσαλονίκη!

Ενημερωτική εκδήλωση για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της στην καθημερινότητα των πολιτών διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Ν. Θεσσαλονίκης (ΣΔΑΕ) Η