Μαύρος Γάτος

Αυστηρά λόγια απο την Δήμητρα Λύχρου !!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Απίστευτες δηλώσεις της Δήμητρας Λύχρου στο underwriter.gr σύμφωνα με τις οποίες ο ΠΣΑΣ θα πρέπει να μείνει εκτός της ΕΑΔΕ επειδή.....δέν μπορεί να γράψει ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές!

Με έντονο ύφος και επαναστατική διάθεση η κα Δήμητρα Λύχρου γράφει αλήθειες μέσα απο το νέο τεύχος του ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΩ

Η κυρία Λύχρου (η οποία αποτέλεσε μέλος της Νομοπαρασκευαστικής επιτροπής για την IDD με τα γνωστά αποτελέσματα για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές) μεταξύ άλλων αναφέρει:

Αλήθεια είναι ότι όλοι μας πλέον, με κάποιο τρόπο, βιώνουμε μία διαφορετική πραγματικότητα. Μετά απο μία μακροχρόνια οικονομική κρίση και μία σχεδόν τρίχρονη υγειονομική πανδημία, έρχεται μία ενεργειακή κρίση που θα φέρει όπως λένε ειδικοί αναλυτές και μία παγκόσμια επισιτιστική κρίση….

Καθημερινό φαινόμενο είναι προβολές όπως Ελάτε να σας ασφαλίσουμε και θα συμμετάσχετε σε κλήρωση αυτοκινήτου, θα κερδίσετε καύσιμα, θα κερδίσετε κουπόνια, θα έχετε δωρεάν κάρτα καυσαερίων, θα έχετε εκπτώσεις σε αγορά ελαστικών και τοποθέτησής τους, και άλλες και άλλες προτάσεις, ανάλογες της ευρηματικότητας του μάρκετινγκ της κάθε εταιρείας.

Σύλλογοι και Επιμελητήρια, ετοιμάζουμε μία μεγάλη καμπάνια ενημέρωσης του κοινού για την ανάγκη συνεργασίας μόνο με πιστοποιημένο ασφαλιστή, προκειμένου να έχει μία σωστή πρόταση ασφάλισης.

Στο τέλος η κα ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΥΧΡΟΥ εύχεται σε όλους μας ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Υ.Γ Είναι σημαντικό να διαβάζουμε την άποψη της κας ΛΥΧΡΟΥ για την παγκόσμια επισιτιστική κρίση.

LOL

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Σάλος απο τις ασυναρτησίες του τρομπέτα Ζαραλίκα για τις ασφαλιστικές εταιρείες!

Σάλος από τις ασυναρτησίες του Χριστόφορου Ζαραλίκα – γνωστού τρομπέτα του διαδικτύου – για τις ασφαλιστικές εταιρειες! Τεράστιο ζήτημα έχει προκύψει από