Αυτή είναι η εφημερίδα που αρθρογράφησε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου! Δείτε πρωτοσέλιδο!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δεν ενημερώθηκε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου για την ποιότητα των πρωτοσέλιδων της εφημερίδας ΑΥΓΗ πρίν παραχωρήσει το άρθρο του?

Απίστευτο! Κι όμως αληθινό!

Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν στην δεξιά πτέρυγα πως ο κ .Χατζηθεοδοσίου ο οποίος προσπαθούσε διακαώς να εξασφαλίσει μία θέση σε κάποιο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, τώρα που μετρώντας δυνάμεις αντιλήφθηκε πως “δεν τον παίρνει” και αν πολιτευθεί οι ψήφοι θα είναι…..λιγοστοί , αποφάσισε να πάει κάπως προς τα αριστερά προκειμένου να μαζέψει δυνάμεις για τις εκλογές του Επιμελητήριου!

Οπως σας αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ ανώτερα στελέχη του πρωθυπουργικού γραφείου είναι ιδιαίτερα ενοχλημένα και κυρίως προβληματισμένα από την στρατηγική που ακολουθεί ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου ο οποίος κινείται μία αριστερά και μία δεξιά!

Η κίνησή του να αρθρογραφήσει στην ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ – στην εφημερίδα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ μάλλον αποτελεί ακόμη ένα πολιτικό ατόπημα το οποίο προστίθεται σε μία σειρά επιπλέον επιλογών που τον απομακρύνουν από μία θέση στο επόμενο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Βέβαια, ας είμαστε ειλικρινείς. Οσο ο επιμελητηριακός νόμος δέν άλλαζε ο κ. Χατζηθεοδοσίου είχε “από κοντά” τα δεξιά στελέχη προκειμένου να του δοθεί μία θέση στο ψηφοδέλτιο και συγκεκριμένα στο ψηφοδέλτιο επικρατείας. ( οι λόγοι γνωστοί – ο καθένας μπορεί να καταλάβει)

Τώρα που ο Άδωνις Γεωργιάδης άλλαξε το νόμο και θα μπορεί εκ νέου να θέσει υποψηφιότητα ο κ. Χατζηθεοδοσίου έχει την ανάγκη να “ανοιχτεί” σε όλες τις πλευρές του πολιτικού πεδίου προκειμένου να παρουσιαστεί ώς “ανεξάρτητος” και υποστηρικτής όλων των επιχειρηματιών!

Έτσι με την παρουσία του στην φυλλάδα που πουλάει 500 φύλλα την μέρα (ούτε) προσπαθεί να βρει υποστηρικτές στην επόμενη εκλογική δοκιμασία. Αυτό που δέν υπολογίζει είναι πως η επόμενη εκλογική διαδικασία…..θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Αλλά, είναι λίγο νωρίς για να σας μιλήσουμε για αυτό.

Να θυμίσουμε πως τον Απρίλιο του 2019 είχε κάνει ακόμη μία προσπάθεια να βρεθεί στην «αγκαλιά» του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα ο κ. Τσίπρας είχε κάνει σχετικό τουίτ!
Το σίγουρο είναι πως η γαλάζια παράταξη……δεν θα κάνει λάθος επιλογές που θα της κοστίσουν σε ψήφους.

Να το ξαναπούμε….. ο κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου αρθρογράφησε στην εφημερίδα ΑΥΓΗ!!!!

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μεγάλη προσέλευση αναμένεται στην αυριανή εκδήλωση του Σ.Δ.Α.Ε στη Θεσσαλονίκη!

Ενημερωτική εκδήλωση για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της στην καθημερινότητα των πολιτών διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Ν. Θεσσαλονίκης (ΣΔΑΕ) Η