Μαύρος Γάτος

Αυτή είναι η ενότητα που θέλουν! Φωνάξανε τον ΠΣΣΑΣ & ΠΣΑΣ και όχι τον ΣΠΑΤΕ & και τον Σ.Δ.Α.Ε!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Αυτή είναι η ενότητα για την οποία μας μιλάνε όλο αυτό το διάστημα εκεί στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών;

Πολύ λυπηρό, σήμερα στην παρουσίαση της έρευνας για την διαμεσολάβηση (για την οποία ο μαύρος γάτος έχει αναφερθεί εδώ και ένα χρόνο και έχει εκφράσει την άποψή του) να μην καλούνται σωματεία που έχουν ισχυρή αντιπροσώπευση ασφαλιστικών διαμεσολαβητών όπως ο Σύλλογος Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ν. Αττικής και ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Το ξέρετε κ.κ Χατζηθεοδοσίου και Γαβαλάκη πως τα μέλη των δύο ανωτέρω συνδέσμων είναι πολλαπλάσια από αυτά των συνδέσμων που καλέσατε;

Ελάτε λοιπόν να δούμε ποια σωματεία θα βρίσκονται στην on line εκδήλωση για την περιβόητη παρουσίαση της έρευνας (που μέχρι να επέμβει ο μαύρος γάτος ζητούσε προσωπικά δεδομένα χρηστών όπως ο αριθμός μητρώου στο επιμελητήριο).

Π.Σ.Α.Σ: Ενας σύνδεσμος “φάντασμα” με λιγότερα από 30 ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη. Ενας σύνδεσμος που ουσιαστικά δεν υφίσταται λόγω του οτι η ιδιότητα του ασφαλιστικού συμβούλου δέν υπάρχει στην Ελλάδα εδώ και μήνες! Παράλληλα, είναι σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για τα οικονομικά του συνδέσμου! Και μή ξεχνάμε πως εντός του Δ.Σ του συνδέσμου βρίσκεται άτομο που έχει απειλήσει τον μαύρο γάτο και την οικογένειά του και στο ΤΣΑΚ δεν τον τραβήξαμε μία “όμορφη” αγωγή, γιατί δε θελαμε ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ.

Δείτε εδώ όλο το ιστορικό του ΠΣΑΣ και των αποκαλύψεων του Μαύρου γάτου

ΕΑΔΕ: Σωματείο…..με συμβολαιογραφική πράξη και καμία νομική υπόσταση! Μία συμφωνία μεταξύ ιδιωτών για να παίζουν μπάλα εκ μέρους του Ερντογάν!

Δείτε εδώ αναλυτικό ρεπορτάζ

ΠΣΣΑΣ: Ο σύνδεσμος που βρίσκεται στην επικαιρότητα και που χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι έκανε αλλαγή καταστατικού στα «μουλωχτά» προκειμένου να εγγράφονται σε αυτόν και ασφαλιστικοί πράκτορες, τη στιγμή που υπάρχουν ήδη συνδικαλιστικά όργανα για τους πράκτορες.

Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ για τον σύνδεσμο των Συντονιστών…..που την είδαν πράκτορες!

 

ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ;

ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ Ο ΣΠΑΤΕ ΚΑΙ Ο Σ.Δ.Α.Ε ο σύλλογος των “μερικών θεσσαλονικιών” ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΜΩΡΑΚΗΣ,  εχουν ένα πολύ μεγάλο αριθμό μελών και ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ;

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Δημήτρης Γαβαλάκης Πριν από ενάμιση χρόνο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας εκπονήσαμε μία ενδιαφέρουσα έρευνα για τις επιχειρήσεις – μέλη μας. Η έρευνα διενεργήθηκε από την εταιρεία Pulse σε δείγμα 500 επιχειρήσεων της Αθήνας.

Θέλετε να μάθετε για την ασφάλιση επιχειρήσεων στην χώρα μας; Ο Δημήτρης Γαβαλάκης μας ενημερώνει!!

Πριν από ενάμιση χρόνο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας εκπονήσαμε μία ενδιαφέρουσα έρευνα για τις επιχειρήσεις – μέλη μας. Η έρευνα διενεργήθηκε