Μαύρος Γάτος

COVID 19: Αμφιλεγόμενες οι απόψεις των διαμεσολαβητών για την αναστολή ή μή των εργασιών τους

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Αμφιλεγόμενες είναι οι απόψεις των επαγγελματιών του κλάδου για το αν πρέπει να συμπεριληφθούν τα ασφαλιστικά γραφεία στην κατηγορία των ΚΑΔ που αναστέλλουν προσωρινά τις εργασίες τους.
Υπάρχουν εκείνες οι «φωνές» που λένε πως τα γραφεία δεν μπορούν να κλείσουν γιατί εξυπηρετούν τους ασφαλισμένους και πως αν υπάρχει οποιαδήποτε δυσκολία μπορούν αν συνεχίσουν την δραστηριότητά τους από το σπίτι.
Από την άλλη και δεδομένης της τελευταίας εξέλιξης (απαγόρευση κυκλοφορίας) υπάρχουν πολλοί που θεωρούν πως η οικονομική ζημία είναι πολύ μεγάλη και θα πρέπει προσωρινά να γίνει παύση των εργασιών.
Αυτές τις μέρες «τρέχουν» διάφορα γκάλοπ είτε στο facebook είτε σε κλαδικές ιστοσελίδες σχετικά με το κλείσιμο ή μη των ασφαλιστικών γραφείων. Με μία γρήγορη ματιά που τα ρίξαμε το ποσοστό είναι σχεδόν 50-50.

Παράλληλα συνεχίζουν και σήμερα να ασκούνται πολλές πιέσεις προς φορείς όπως επιμελητήρια και κλαδικοί σύνδεσμοι, προκειμένου οι ΚΑΔ των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών να συμπεριληφθούν στην κατηγορία των επιχειρήσεων που θα έχουν τουλάχιστον μία ολιγόμηνη παράταση των ασφαλιστικών και φορολογικών υποχρεώσεων.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Εντός 30 ημερών υποχρεούνται οι ασφαλισμένοι της City Insurance να συνάψουν συμβόλαιο με νέα εταιρεία! Τι ισχύει σε περίπτωση ατυχήματος εντός αυτού του διαστήματος;

Σύγχυση έχει προκαλέσει στην Ελληνική αγορά η οριστική ανάκληση της λειτουργίας της City Insurance, δεδομένου ότι 180.000 ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων βρίσκονται στον

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου της ΠΟΑΔ κ. Παναγιώτη Μιχαλόπουλου στην ομάδα της Ιnsurance Innovation

Ο Πρόεδρος της ΠΟΑΔ κ. Παναγιώτης (Τάκης) Μιχαλόπουλος ευχαρίστησε με δημόσια ανάρτησή του στο Facebook τη δημοσιογραφική ομάδα της Insurance Innovation για την ευκαιρία που έδωσε στην ΠΟΑΔ