Δ. Γαβαλάκης : Πρώτος λόγος στα σωματεία! Η απάντηση στο άρθρο του Ν.Μωράκη.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Έπειτα από τον σάλο που δημιουργήθηκε από το απαράδεκτο άρθρο του Ν.Μωράκη για τα «μερικά ακόμη σωματεία» ανα την Ελλάδα ο κ. Δ. Γαβαλάκης, Γενικός Γραμματέας και πρόεδρος της Επιτροπής Διαμεσολαβητών του Ε.Ε.Α σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο αναφέρει τα εξής:

«Τα Σωματεία και το Ε.Ε.Α εργάζονται πολύ καιρό τώρα στην κατεύθυνση της δημιουργίας ισχυρής ομοσπονδίας του κλάδου, σεβόμενοι τις ιδιαιτερότητες κάθε κατηγορίας, την ανάγκη ύπαρξης πρωτοβάθμιων σωματείων πανελλαδικά και φυσικά στο πλαίσιο της νομοθεσίας για την δομή των συνδικαλιστικών οργάνων, ώστε να διασφαλίζεται η σωστή αντιπροσώπευση. Συνεχίζουμε προς αυτή την κατεύθυνση με τον πρώτο λόγο στα σωματεία μας.»

Αυτό είναι και η επίσημη απάντηση από τον Γενικό Γραμματέα του Ε.Ε.Α σε άρθρο του Ν.Μωράκη που μεταξύ άλλων ανέφερε πως «Ενέργειες προς το συμφέρον του Κλάδου – μέσω της επιτροπής Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και του Προέδρου της Δημήτρη Γαβαλάκη – κάνει και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών» και «Γιατί όμως υπάρχει αυτός ο συνωστισμός; Γιατί δεν υπάρχει μια ένωση με εκλεγμένο Δ.Σ και επιτροπές σε όλες τις περιφέρειες οι οποίες να είναι σε επικοινωνία με τα τοπικά επιμελητήρια;
Γιατί δεν έχει νοικοκυρευτεί ακόμα ο συνδικαλισμός στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση; Γιατί προσπαθεί ο καθένας να εκπροσωπήσει τον εαυτό του; Αυτό είναι ξεκάθαρο δείγμα ότι δεν υπάρχει σύμπνοια στη διαμεσολάβηση. Πολλοί ονειρεύονται να έχουν εξουσία.»

Η απάντηση στον συνωστισμό και στην μη σύμπνοια όπως αναφέρει ο Ν.Μωράκης έρχεται από τον ίδιο τον κ. Δημήτρη Γαβαλάκη.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν