Δείτε ποιοι αποτελούν το Δ.Σ του ΠΣΣΑΣ, το υπόλοιπο ρεπορτάζ την Δευτέρα

Facebook
Twitter
LinkedIn

TO ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Π.Σ.Σ.Α.Σ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΖΑΚΙΔΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο Γιάννης Τοζακίδης γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη , είναι έγγαμος με δύο παιδιά.

Ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στην Interamerican το 1979, ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος έχοντας προϋπηρεσία σε μεγάλη εμπορική εταιρία.

Το 1982 αναβαθμίστηκε σε Unit Manager, ενώ από το 1984 έως σήμερα συντονίζει τη δική του ομάδα Ασφαλιστικών Συμβούλων με πλήθος παραγωγικών βραβεύσεων.

Κατέχει BA στο Business Administration από το Middlesex University, πτυχίο L.U.T.C.F., ενώ έχει ολοκληρώσει τριετή κύκλο σπουδών στο Marketing.

Είναι απόφοιτος του προγράμματος διοίκησης της LIMRA.

Διαχρονικά μέλος του Star Club Συντονιστών της Interamerican.

Το 2006 έλαβε το First International Class Award από το Διεθνή οργανισμό GAMA International, επίσης είναι μέλος του ίδιου οργανισμού από το 1998 συμμετέχοντας σε όλα τα ετήσια συνέδρια.

Το 2012 απενεμήθη στο Γιάννη Τοζακίδη και τους Συνεργάτες του το Βραβείο Κοινωνικής Ευθύνης από την Interamerican για την έμπρακτη συνεισφορά τους στην κοινωνία.

Ιδρυτικό μέλος της επιτροπής GAMA Hellas από το 2014.

Μέλος του ΠΣΣΑΣ από το 1988 – Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου από τον Δεκέμβριο του 2015.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΟΥΣΣΗΣ – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το έτος 1982, είναι απόφοιτος ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ (Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων) Τμήμα Marketing.

Το 2015 ολοκλήρωσε το MSc in Insurance Risk Management – Alba College.

Το 2005 παρακολούθησε εκπαιδευτικό σεμινάριο της LIMRA, το 2007 την Ημερίδα του MDRT (Million Dollar Round Table) και το 2015 το εκπαδευτικό πρόγραμμα Συντονιστών της LIMRA (διάρκειας 25 ημερών) C.I.A.M.

Από το 2000 είναι Ασφαλιστικός Σύμβουλος στην ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ και από το 2005 έως σήμερα είναι Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων στην εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη κι έχει αναπτύξει μία ομάδα συνεργατών αποτελούμενη από 660 άτομα σε όλη την Ελλάδα και συνολική παραγωγή άνω των 12.000.000€ σε όλους τους κλάδους ασφάλισης.

Την διετία 2005-2007 υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας ING στην Ελλάδα.

Το 2012 ιδρυεί την Μεσιτική Εταιρεία Fiducia Ltd.

Από το 2013 έως σήμερα είναι Μέλος Δ.Σ.του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων.
Η ενασχόλησή του με τον ΠΣΣΑΣ έγινε όταν ένιωσε ότι ο Σύλλογος αποτελεί ένα συνδικαλιστικό όργανο μακριά από πολιτικές τοποθετήσεις με μόνο σκοπό την εξυπηρέτηση του κοινού οφέλους της καθημερινής εργασίας μας.

“Σε μία περίοδο όπου συμβαίνουν πολύ μεγάλες αλλαγές στην εργασία μας σε νομοθετικό και όχι μόνο επίπεδο, η συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση των συναδέλφων μας, αλλά και η προστασία δικαιωμάτων του επαγγέλματός μας είναι απαραίτητες όσο ποτέ. Η διαβούλευση με τους θεσμικούς φορείς για τις καλύτερες λύσεις σε όλα τα επίπεδα είναι απαραίτητη.
Ο υγιής συνδικαλισμός αποτελεί μεγάλο και απαραίτητο όπλο για όλους τους επαγγελματίες”.

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΦΟΓΕΩΡΓΟΣ – ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το έτος 1963, είναι παντρεμένος με την Γιαούζου Παρασκευή η οποία είναι Ασφαλιστικός Σύμβουλος και έχουν τρία παιδιά – τη Γεωργία – τη Μανώλια και τον Παύλο.

Απόφοιτος Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά – Τομέας Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Ξεκίνησε συνεργασία ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος με την Εθνική Ασφαλιστική, αμέσως μετά τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, το έτος 1988.

Από το 1991 μέχρι σήμερα είναι Συντονιστής και συνεργάζεται αποκλειστικά με την Εθνική Ασφαλιστική. Έχει λειτουργήσει σε όλες τις βαθμίδες Συντονισμού μέχρι Διευθυντής Γραφείου Παραγωγής.

Στόχος του είναι η Δημιουργία Επιθεωρήσεων οι οποίες θα λειτουργούν με το Εξελιγμένο Σύστημα Υποστήριξης Συντονιστών που εφαρμόζει από το 2005 και μετά.

Ασχολείται με τα κοινά στον τόπο κατοικίας του από το έτος 2003 και έως σήμερα έχει διατελέσει από Μέλος Συλλόγου Γονέων μέχρι Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων του Δήμου Αχαρνών που αντιπροσωπεύει 107 Σχολεία.

Έθεσε υποψηφιότητα τον Νοέμβριο του 2011 για τις Εκλογές Διοικητικού Συμβουλίου στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και στήριξε το συνδυασμό του κ. Χατζηθεοδοσίου Ιωάννη.

Από τον Απρίλιο του 2013 λειτουργεί υποστηρικτικά ως Γενικός Γραμματέας και δημιούργησε το WebSite του Συλλόγου Ασφαλιστικών Συμβούλων Εθνικής Ασφαλιστικής ΣΑΣΕΑ.

Βρίσκεται αρκετά χρόνια δίπλα στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων και το Δεκέμβριο του 2013 εκλέγεται Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ΠΣΣΑΣ.

Στόχος της ενασχόλησής του με τους Συντονιστές Ελλάδας είναι να αναγνωριστεί σε όλα τα Επίπεδα (Κράτος – Ασφαλιστικές Εταιρείες) η Υπεραξία που δημιουργεί το επάγγελμα-λειτούργημα του Συντονιστή και ο Σύνδεσμος να είναι το Κέντρο συλλογής και Επίλυσης θεμάτων Συντονιστών.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΤΑΜΙΑΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΥΤΕΑ – ΜΕΛΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ – ΜΕΛΟΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ – ΜΕΛΟΣ

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο