Δεν έκανε δουλίτσα μόνο το Ε.Ε.Α για την (προσπάθεια) παράταση των επαναπιστοποιήσεων. Κάτι έκανε και το Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης (Ε.Ε.Θ)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Θα πρέπει να θυμίσουμε πως και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης έκανε δουλίτσα για το θέμα των επαναπιστοποιήσεων!

Πέραν του δεκαημέρου λίγο πριν το τέλος του 2019 οπου περισσότεροι από 300 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές συμπλήρωσαν τις απαιτούμενες ώρες, πριν μερικές ημέρες με την βοήθεια και την υποστήριξη ανθρώπων του επιμελητηρίου (Ε.Ε.Θ) οι κ.κ. Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης και Απόστολος Πανάς με κοινή τους ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταικούρα ζήτησαν την παράταση της προθεσμίας επαναπιστοποίησης των ασφαλιστικών συμβούλων μέχρι τις 31/3/2020, ημέρα κατά την οποία λήγει και η προθεσμία κατάθεσης των βεβαιώσεων επαναπιστοποίησης στα οικεία Επιμελητήρια.

Η πρωτοβουλία των δύο βουλευτών έρχεται να ενισχύσει σχετικό αίτημα των Επιμελητηρίων προς τον αρμόδιο υπουργό, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η συνέχιση της επαγγελματικής δραστηριότητας πολλών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και των υπαλλήλων τους, που δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τη σχετική διαδικασία μέχρι τις 31/12/2019.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Real Estate Business από Μεγάλο Επιμελητήριο!

Μεγάλο Επιμελητήριο της χώρας υπέγραψε για αγορά οικοπέδου αξίας 7.000.000 !! Με τα χρήματα των μελών του βεβαίως! Και αυτό συμβαίνει όταν

Μεγάλη προσέλευση αναμένεται στην αυριανή εκδήλωση του Σ.Δ.Α.Ε στη Θεσσαλονίκη!

Ενημερωτική εκδήλωση για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της στην καθημερινότητα των πολιτών διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Ν. Θεσσαλονίκης (ΣΔΑΕ) Η