Δέν βρίσκει “γαμπρό” η ασφαλιστική που ψάχνεται να φύγει απο την Ελλάδα

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ηταν κοινό μυστικό αυτό που έμαθε ο μαύρος γάτος για την πολυεθνική ασφαλιστική εταιρεία που ψάχνεται να φύγει απο την Ελλάδα εδώ και σχεδόν 2 χρόνια.

Επειτα απο το άρθρο με τίτλο “Ασφαλιστική ψάχνεται να φύγει απο την Ελλάδα” που δημοσιεύθηκε στον mavrosgatos.gr την προηγούμενη εβδομάδα πολλά στελέχη αλλα και ιδιοκτήτες ασφαλιστικών εταιρειών νιαούρισαν στον μαύρο γατούλη πως δέν είναι μία αλλα δύο(!!) οι εταιρείες με τις οποίες προσπάθησε να κάνει προξενιό η εν λόγω εταιρεία προκειμένου να μεταβιβάσει το χαρτοφυλάκιό της και να  και να γυρίσει γρήγορα εκεί που αγαπά , στη μαμά της!

Ομως απο ότι φαίνεται ακόμη το deal δέν είναι κοντά και θα χρειαστούν ακόμη αρκετά προξενιά προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα με την οποία θα γίνει μία συμφωνία.

Ας ελπίσουμε όμως να μήν συμβεί αυτό που συμβαίνει και έχει συμβεί και σε αντίστοιχες περιπτώσεις, το να φύγει δηλαδή μεγάλο μέρος της παραγωγής και μετά να βρεθεί τρόπος εξαγοράς του χαρτοφυλακίου.

Εως τότε ο “πετυχημένος” CEO της εν λόγω εταιρείας θα περιφέρεται δεξιά και αριστερά προκειμένου να μήν μείνει άνεργος.

Κοντός (πολύ κοντός) ψαλμός αλληλούια…

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Τί είναι τελικά η τεχνητή νοημοσύνη και τι ρόλο παίζει στην κυβερνοασφάλεια

Έχετε σκεφτεί ποτέ πώς χρησιμοποιούν οι κυβερνοεγκληματίες την τεχνητή νοημοσύνη ή ακόμα και οι ομάδες που υπερασπίζονται την ασφάλειά μας στην κυβερνοασφάλεια;

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν